Vad är Arm Curls?

Arm lockar är en av de mest grundläggande av tyngdlyftning övningar. Kräver inget mer än en enkel uppsättning dödvikter, kan armen lockar utföras på gymmet, på kontoret eller i hemmet. Det finns flera olika typer av arm lockar som kan användas för att stärka biceps och andra muskler i armen. En av de vanligaste av alla arm curl övningar är den ena armen Hammer curl. Den inställning till denna typ av curl innebär stod med ryggen hålls rak, huvudet höll upp och benen låsta i ett läge som är, även med höfterna och axlarna. Början curl innebär börjar med vikter som hölls på armlängds avstånd, med handflatorna i. Som vikter lyfts förbi höfterna, vänd handflatorna uppåt. Sluta strax efter vikterna är även med upp på höfterna och hålla och räkna till fem. Sakta sänka vikterna tillbaka till det ursprungliga läget, vrida händerna i. Kom ihåg att andas som vikter lyfts upp och andas ut samtidigt sänka vikterna. Den Biceps Curl är ett exempel på armen lockar som innebär att musklerna i överarmen och i mindre utsträckning musklerna i underarmen. Många tyngdlyftning entusiaster väljer att utföra detta arbete i sittande ställning. Generellt rekommenderas att förankring vara tillbakalutad något, även om det är helt acceptabelt att göra bicep curls på en rak stol.

Performing biceps curl innebär hålla en vikt i varje hand. Som med det sätt curl, borde palmerna vändas inåt mot kroppen. Efter att ha suttit Placera fötterna så att de ställde upp med axlarna. Börja med att lyfta en tyngd mot axeln, rotera armen så att handflatan är nu upp. Fortsätt tills armbågen pekar mot golvet och underarmen är mer eller mindre vertikala. Håll räkna till fem, sedan sänka armen tillbaka till ursprungsläget. Upprepa processen med motsatt arm.

Vissa former av armen curl är avsedda att stärka underarmen medan andra är mer inriktat på att stärka biceps eller andra muskler i överarmen. Många tyngdlyftning experter rekommenderar att utföra flera olika typer av arm lockar under ett träningspass för att på bästa sätt utveckla alla muskler i armen, inklusive handleden. Personer som just börjat arbeta med fri vikt utrustning bör ägna särskild uppmärksamhet åt hållning och ställning och gå med mindre mängder av vikt. Som styrka och uthållighet ökar, kan tyngre vikter utnyttjas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.