Vad är ett tält Camper?

Tält campare är hopfällbara husvagnar som används för camping i skogsområden, parker och andra områden för camping ändamål. Ibland kallas en pop up släpvagn är den typiska tält husbil låg vikt vilket gör det möjligt att bogsera husvagnen med alla slags fordon. Tillsammans med metall Foundation, husbilar släpvagn sports en duk eller nylon, som kan sättas upp enkelt på ett sätt som inte är till skillnad från att inrätta en standard tält.

Mer kompakt än andra exempel på campare, liknar tält husbil en rektangulär låda som vilar på en uppsättning hjul. De flesta modeller är utrustade med ett delat lock som gör det möjligt att svänga avsnitten bortsett från mitten av den övre kant så att duken kropp och stödsystem på undersidan. När de är stängda, är höjden av tältet campingbilar vanligen inte mer än bröst högt på den genomsnittliga vuxen man. Med duken tältet fullt utbyggt och öppnade, kommer husbil normalt ge gott om takhöjd för ännu en lång vuxen, liksom gott om plats att motsvara två till fyra sovsäckar. Det finns flera fördelar med tält husbil. Första, relativt liten och lätt konstruktion campingbilar gör det lätt att dra släpet med allt från en pickup till en liten bil. Medan enheten väger nog att hålla släpvagnen på vägen medan du reser, håller avsaknaden av tillsatt volym och vikt dra från vinden och den minskade bensin körsträcka till ett minimum. Bäst av allt är enheten mycket lättare att installera än standard tält, eftersom husbil kan parkeras på alla typer av terräng och kräver ofta inget annat än utvecklar sig i kroppen och knäppa den underliggande ramen på plats. En fördel med tältet campingbilar som ofta förbises är det faktum att kroppen är monterad på hjul. Vissa modeller av husbilar inkluderar stoppning på golvet, vilket gör sovutrymme skönare. Dessutom innebär det faktum att kroppen tar upp från marken är det lite svårare för nyfikna djur att finna sin väg in i tältet.

Vissa funktioner kan läggas till den grundläggande tält husbil. Vissa modeller har maskor inbyggd i duken kroppen, vilket gör det möjligt för insidan av tältet för att få rikligt med dagsljus. Canvas flikar gör det möjligt att stänga fönstren vid regn eller på natten. Ingången till tältet är normalt konstruerade på ett sätt som personer som använder rullstol kan enkelt flytta in och ut ur husbil, som förutsätter en hiss installeras i slutet av metall stiftelse. Många konstruktioner använda dubbel falsade duk sektioner som behandlas för att hålla sig väl i alla typer av väder.

Priserna varierar beroende på omfattningen av bekvämligheter i samband med ett visst fabrikat och modell av tält husbil. De flesta återförsäljare som säljer olika typer av campare kommer också att erbjuda denna förenklade camping lösning, samt hantera installation av kulleden behövs för att fästa den husbil till den bakre stötfångaren på en bil. Medan vissa modeller kan vara lite dyrt, kommer nästan alla tält husbil kostar mindre än andra typer av campare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.