Vad är en stegräknare?

en stegräknare eller stepometer är en anordning som beräknar avståndet du gått eller springa. Den känner av dina rörelser och räknar dina steg. Sedan omvandlar pedometern dina steg in avståndet genom att veta hur långt ditt steg. Hjälp av en stegräknare är ett effektivt sätt att motivera dig själv till att göra mer promenader. Du kan bära enheten hela dagen, varje dag eller så kan du bara ha den på din dagliga promenad. Hursomhelst, kommer du att bli motiverade att öka dina promenader, speciellt om du uppsatta mål.

Med en stegräknare är relativt lätt. Pedometern klipp på din linning och övervakar varje steg som du går om din dagliga verksamhet. För bästa resultat, ange längden pedometern steglängd på 2,5 för män och 2,2 för kvinnor. Detta är en grov uppskattning och kan ställas in om du vill ha en genomsnittlig utan att mäta din egen steglängd. För att få ut det mesta av en stegräknare, använd följande tre steg.

Först reda på var du är: Använd din stegräknare och följ din dagliga rutin. Då registrera antalet steg du tar varje dag under en vecka.

Andra , som ett mål, nu är det dags att sätta några mål. Försök att öka din första veckan gå aktivitet med 20%. Skapa en promenad rutin som hjälper dig att nå detta mål och skriv ner dina resultat varje dag under en vecka.

Tredje , nå din maximala potential: Varje vecka, fortsätter att lägga till 20 % på ditt mål för antalet steg du tar. Försök att sätta upp mål som gör att du kan komma till 6. 000 till 10. 000 steg per dag.

Nyckeln till framgång i att använda en stegräknare är att sätta realistiska mål varje vecka och att sakta ändra din verksamhet att uppnå dessa mål. Pedometern är så enkel att använda och det är som att ha en tomte på axeln, som försöker övertala dig framåt. Genom att följa det här programmet kan du gå dig till en hälsosam och aktiv livsstil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.