Vad är en snowboard?

snowboard är en del av utrustningen en idrottsman rider på medan snowboard. För att snowboard är denna styrelse knuten till idrottarens fötter med speciella bindningar. Han eller hon sedan rider ner skidbacken eller andra snöklädda sluttningar med ingenting annat än snowboard. Till skillnad från skidåkning, sporten i snowboarding inte innebär användning av polerna. Snowboarden liknar en surfbräda eller en skateboard för att det tjänar ett liknande syfte för idrottaren. När du beställer en snowboard, måste idrottsutövaren överväga sin vikt, längd och skostorlek. I allmänhet bör en snowboard vara ungefär en fot kortare än ryttaren. När stod på sin spets, om den andra änden av snowboard uppgå till mellan idrottarens hakan och nyckelbenet. En idrottsman som är på tyngre sidan ska köpa en bredare snowboard, liksom en idrottsman med större fötter. Den typ av snowboard idrottaren utför också har en inverkan på storleken snowboarden bör vara. De som vill freestyle ska köpa en snowboard som är bredare, mindre och mer flexibla. De bör också använder mjuka skor när man rider.

A slalom snowboard, å andra sidan, är längre och styvare. När det gäller racing, bör snowboard också vara mycket hård och lång. I detta fall bör idrottaren bära hårda kängor. Oavsett användningen av snowboard, alla konstruktioner har metallkanter och ett uppochnedvänt läpp på åtminstone ena änden. var snowboarden först uppfanns på 1970-talet och inspirerades av utformningen av surfbrädor. När första uppfanns var sporten i snowboarding inte mycket respekterad av skidåkare. I stället sågs det som en modefluga. Många orter nekats inresa till snowboardåkare, och skidor företag hånade snowboard företag. Idag är många ski företag kommer ut med sin snowboard utföranden och är också låna teknik som används i styrelserna för att skapa nya skidor konstruktioner.

skador i samband med snowboard lika vanliga som skador för alpina skidåkare. Vanligtvis skador uppstår när idrottaren försöker utföra manövrar som ligger utanför hans eller hennes förmåga nivå. De flesta av skador i handleden. Att förhindra skador under cykling på en snowboard, är det bäst att börja långsamt och att bära handled vakter och en hjälm.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.