Vad är en mumie Bag?

en mumie väskan är en typ av sovsäck som smalnar av i båda ändar för att bevara värme, vilket det ska se lätt ut som en egyptisk mumie fall. Många tillverkare av sovsäckar göra mumie väskor, som vanligtvis konstruerade för extremt kallt väder. En mängd olika material används för att göra mamma väskor och foder, för att möta varierande konsumenternas behov. Konsumenterna kan beställa mumie påsar direkt från tillverkaren, eller besöka en utomhus leverans butik för att köpa en. Den minskade botten mumien påsen förhindrar värmeförluster genom fötterna. Toppen av påsen tjänster vanligen en huva, så att den sovande kropp kan täckas från topp till tå, vanligen med en liten öppning för ansiktet. Sidan av mumien påsen blixtlås upp och ner, som en vanlig sovsäck, låta folk komma in och ut enkelt. På grund av den mycket värme effektiv design, mumie väskor är sovsäckar i valet för mycket kalla miljöer. är en grundläggande mumie väska vanligen tillverkade av vattenavvisande material fyllda med ner eller polyfill och vadderade så att fyllningen kommer inte att bosätta sig i klumpar inne i sovsäcken. Beroende på fyllning och begagnade textilier, en mumie säck kan kräva särskild tvättning tekniker. Många företag uppmuntra användningen av en sovsäck liner som lätt kan tvättas, tillåter människor att hålla sina sovsäckar sanitära. Sovsäck liners kan tillverkas av bomull, flanell, eller syntetiska material. I varmare väder, en del människor gillar att sova i sovsäck liners, med mumien påse som ett golv pad.

Utformningen av en mumie väska är ofta mycket kompressibel, så att den kan packas in i en mycket liten säck. Detta ger också en husbil med gott om utrymme att packa andra ytterst nödvändiga förnödenheter såsom mat, vatten och en cookstove. Påsarna finns i sortiment av färger, och några campare käpp också identifiera taggarna på sin mamma väskor för att undvika förvirring.

Liksom alla sovsäckar, en mumie säck kommer längre tid om det är väl omhändertagna. Efter camping bör mumien påsen vädras ut innan de stuvas undan. Om mamma påsen blivit våt, bör det även tvättas så att fyllningen är ren och torr, så att inget mögel ska växa inuti sovsäcken. Många tillverkare erbjuder en garanti, så att om påsen blir trasiga eller skadade på något sätt, kan den skickas tillbaka till fabriken för reparation eller utbyte.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.