Vad är en boll tvättmaskin?

En boll bricka är ett verktyg som används för att tvätta golfbollar, brukar finnas på en golfbana, ofta på varje hål. De är i allmänhet tillverkade av borst och tvålvatten och åtföljs ofta av handdukar. Den används av golfare att hålla golfbollar ren och spela mer effektivt och naturligt. De kan hittas i närheten av tee rutan, och ibland runt soptunnorna, kylare vatten, bänkar, och layouter hål. Boll tvätt tar bara några sekunder och några golfare rengöra sina golfbollar varje hål.

Särskilt viktigt i golf, bollen bricka används för att rengöra den hårt dimpled yta golfboll. Skalet av bollen plockar upp smuts oftare än andra sporter bollar, och gropar göra smidiga springor för smuts att ackumuleras. Med en golfboll landar på smuts, sand, gräs och vatten ibland över 100 gånger runt, bollen bricka ett snabbt verktyg för att hålla bollen rent. En renare golfboll resulterar i en mer naturlig flykt genom luften, och mindre smuts kommer att möjliggöra en lägre vikt och längre avstånd.

Bollen bricka består vanligen av en liten box-liknande fall används för tvättning, som vanligtvis är upphöjd på en stång ungefär magen eller bröstkorgen nivå. Brickan innehåller tvålvatten och borst borstar, och toppas av plast arm som håller bollen under tvättningen. Den armstöd insidan av rutan när den inte används, och i allmänhet begränsas av en boll-formade handtag som stannar precis utanför boxen. Under handtaget är böjd arm, vanligtvis formade som en spiral, en fjäder, eller en skruv. Armen har ett hål inuti den vila golfbollen när du använder bollen bricka.

Att tvätta en golfboll, greppa handtaget på bollen bricka arm från toppen och hiss. Med handtaget och lyfte armen exponerade, placera bollen i öppningen på skruv-formade armen. Sänk sedan bollen i boxen där den möter med tvål och borsten foder insidan av rutan. Handtaget är upphävde sedan tillbaka upp, där bollen kvar på öppnandet av armen rengöras, och våt. Processen upprepas till belåtenhet, även om det vanligen bara tar tre eller fyra ljus stroke. Den våta bollen kommer fram ren och kan torkas med handdukar som brukar hänga på sidan av bollen bricka. Golfaren är då beredd att träffa tee låda med en renare bollen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.