Vad är en WAG Bag?

För alla som trivs helger i naturen, med längs en WAG bag ® eller två är en utmärkt idé. Mer korrekt kallas avfall lindring och gelbildande väska, är syftet med produkten för att erbjuda en sanitär sätt att göra sig av mänskligt avfall när det inte finns ett löpande toalett tillgänglig. Här är lite information om hur WAG bag ® fungerar och hur säckarna kan användas i ett antal resor och utomhus inställningar.

Den WAG bag ®-funktioner med en dubbel påse system. Alla komponenter i WAG bag ® är tillverkad av hög kvalitet punkteras beständiga material. Den yttre påsen har en säker zip topp som skapar en lufttät tätning när den i stängt läge. Den inre WAG bag ® innehåller en gelbildande pulver som brukar kallas Pooh Pulver. Detta pulver börjar omedelbart till gel avfallet medan neutralisera lukt. Komponenterna i Puh Pulver är inte giftiga och är mycket biologiskt nedbrytbara. En av fördelarna med att använda en WAG bag ® innehåller det pulver är att röta processen påskyndas, med både påsen och det avfall som helt murkna inom några månader. Perfekt hygienisk, den varken Pulver eller WAG bag ® innehåller någon typ av parfymer, så personer med allergier kan använda påsar med tillförsikt. Den WAG bag ® är ett utmärkt objekt att ta med någon typ av vandring eller campingutrustning. Säckarna väger nästan ingenting, och kommer att glida in i en ryggsäck med lätthet. Använda en WAG bag ® kräver ingen speciell utrustning alls. För människor som föredrar att ta med en husbil, kan WAG bag ® användas tillsammans med någon av de vikbara toaletter på marknaden idag, eller ens med en husbil toalett som inte har en vattentäkt för spolning. Förutom att vara ett bra komplement till backpacking och campingutrustning, kan WAG bag ® vara till hjälp i hemmet. Skulle en VVS nödsituation kräver att vattnet stängs av under en tid, kan WAG bag ® lätt kan användas med ett hem toalett också.

göra sig av med en WAG bag ® gör det lufttätt byggande det helt säkert att kasta påsar i alla sopor kärl. Gång vid en deponi, kommer säckarna och deras innehåll smutskastas helt i ungefär åtta månader, efterlämnade inga kemikalierester att förorena miljön. Som ett säkert, hygieniskt och miljömässigt ansvarsfullt sätt att hantera avfall behandlingen och samtidigt njuta av utomhus är WAG bag ® en bra lösning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.