Vad är en Trail cykel?

En Trail cykel ™ är ett varumärke för ett barn cykel bifogad fil som fäster på en vanlig cykel. I verkligheten är det cykeln, i själva verket en tandem cykel, om den bifogade filen är inte permanent. I dessa fall kan det användas när ett barn går längs och tas bort när cykeln ryttaren vill gå solo.

Förmågan att lösgöra en Trail cykel ™ gör det till en mycket flexibel utrustning äga. Det ger den enskilde cykel ägaren att välja en enda eller i huvudsak en tandem cykel utan ökade kostnader och underhåll för att ha två olika cyklar. Därför kan det hjälpa spara lite pengar, särskilt med tanke på priset på vissa tandem cyklar.

barnens cykel kvarstad har också en annan fördel, särskilt för små barn. Även om många kanske kan rida solo, kräver väg ridande på en viss nivå av erfarenhet och mognad som många barn som ännu inte utarbetat. Således är Trail cykel ™ också en säkerhetsfunktion som gör det vuxna framför att vara helt i kontroll över situationen hela tiden. Detta bör ge en del föräldrar sinnesfrid.

Även om det finns andra typer av bifogade filer som kan placeras på cyklar för att möjliggöra en ytterligare barn ryttare har Trail cykel ™ en rad fördelar. Först de ytterligare hjulet på cykeln hjälper till att hålla saker och ting mer stabiliserats. Också lägga till stabiliserande faktor i Trail cykel handel är det faktum att man sätter barnet i en mycket lägre tyngdpunkt. För det tredje finns det en extra kedja och uppsättning hjul så att barnet också kan få utöva och hjälpa bära lasten.

A Trail cykel ™ är för barn mellan 8 och under, även mindre barn i äldre åldersgrupper får fortsätta att kunna rida. Det är dock tänkt att när barnen är äldre än 8, bör de kunna följa sina föräldrars håll ute på vägen. Presentera de under 8 till bra cykling vanor och det roliga av verksamheten kan stimulera ett livslångt intresse för cykling.

Som Trail cykel ™ gjordes med familj i åtanke, har utformningen av tandem fästsystem är noggrant planerad så att familjens behov är uppfyllda. Till exempel kommer Trail cykel ™ vika ner och lätt passar i de flesta stammar. Det finns också ett brett utbud av modeller och färger att välja på, så varje familj borde hitta något som fungerar med deras befintliga cyklar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.