Vad är en Tailgate Party?

En baklucka parti är ett samkväm hölls på parkeringsplatser före och ofta efter en händelse. Händelsen kan vara en konsert, match, baseball spel, eller andra attraktion. Deltagarna använder öppen tailgates för improvisation sittplatser och tillgång till is kistor, mat, fällbara stolar, och andra förnödenheter baklucka part. En bakluckan parti är ett sätt för människor med liknande intressen att umgås och fira den händelse att de " re gå. Bakluckan part kan vara lokaliserade till en viss del av parkeringsplatsen där folk spontant samlas kring fordon som tailgating . På andra händelser, omfattar bakluckan part nästan hela parkeringen.

För evenemang med ett etablerat historia tailgating kan baklucka partysugna några timmar före händelsen beräknas börja. Deltagarna kan medföra små grillar för grillning, och många isflak-kistor med sin favorit dryckesoffer. Entusiastiska tailgaters kan även välja att få ett fritidsfordon för att få tillgång till ett kök, kylskåp och bekväma badrum. I vissa fall, en återkommande bakluckan part ansluten till en händelse kan växa till att utveckla ett rykte under årens lopp som rivaler som själva evenemanget. Så var fallet med den längsta turnerade bandet i historien, The Grateful Dead . Under decennier hängivna fans eller Deadheads följt bandet i hela USA, många gör det pågående bakluckan part hem. Deadheads som följde bandet livnärde sig genom att sälja varor, smycken, tie dye, rökelse, mat och en mängd andra saker under bakluckan partiet, som liknade en enorm resa show.

En bakluckan parti är ett utmärkt sätt att fira med främlingar som snabbt blivit vänner, om än bara för dagen. Vissa händelser tillåter inte tailgating, som förvaltningsbolaget som styr parkeringen skulle förbjuda alkohol eller sölig. Detta kan resultera i en stel böter, så var noga med att kontrollera reglerna innan man beslutar om en bakluckan part. Det är också klokt att begränsa alkoholkonsumtionen till bakluckan part som föregår händelsen, såvida inte en utsedd förare är tillgänglig för köra hem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.