Vad är en Sag Wagon?

En sag vagn är ett stöd fordon för cyklister. Som en allmän regel, cyklister på turné kalla bilen en sag vagn, medan förare föredrar termen "kvasten vagn. " I båda fallen kan det sag vagnen vara en viktig del av teamet som stöder cyklister längs resan. På långa turer och utflykter, växer många cyklister helt knuten till sag vagnen och dess förare, tack vare den komfort som sag vagnen erbjuder.

Ursprunget till uttrycket "sag vagn" är ett ämne för debatt . Vissa cyklister tror att det är en akronym för "Stöd och Gear" eller "Stöd Aid Group. "Andra menar att det kan vara relaterade till nödställda eller trötta cyklister" hängande ", eller släpa bakom pack. I båda fallen kan det sag vagnen vara en livräddare för cyklister, eftersom det transporterar allt från vatten till medicinsk utrustning. Många av personalen ombord är cyklister själva satt upp ett evenemang av olika skäl, eller bara njuter av möjligheten att hjälpa till.

Vanligtvis tar touring sag vagn i form av en stor, robust van eller lastbil . Den är utformad för att hålla mat för cyklister, tillsammans med campingutrustning och annan utrustning. SAG vagn kan köra vidare till nattens utsedda camping plats, så att cyklisterna är välkomna till en helt slagit läger när de anländer. I andra fall leder det sag vagnen något efter, hålla ett öga på cyklister och plocka upp eftersläntrare som kan behöva en kort paus från den öppna vägen.

Använda en sag vagn för cykling tur gör turen grupp att omfatta ett stort antal cyklister på olika nivåer av fysisk kondition. Vagnen kan bära huvuddelen av cyklister bagage, vilket gör cyklar mycket lättare och lättare att hantera. Det innebär också längs en känsla av hem, och eftersom en van kan bära mycket mer mat än en cyklist kan, visar det vanligen att en god leverans kommer att bli mindre spartanskt än de skulle kunna vara på en resa som inte stöds.

I racing syftar kvasten vagnen uttryckligen att cyklister som behöver läkarvård eller vila. Borsten vagn slingrar sig genom banan rutten långsamt, att se till att eftersläntrare tas om hand och tillgodose de behov av cyklister som kan behöva allt från mer vatten till en hiss, så att de kan dra sig ur tävlingen om de upplever fysiska problem. Personal på kvasten vagnen har vanligtvis en medicinsk utbildning så att de kan utvärdera cyklister i nöd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.