Vad är en Running Club?

En kör klubb är en gemenskap bestående av medlemmar som är intresserade av och delta i idrott på gång. Olika kör klubbarna får inrikta sig på olika typer av löpande och /eller kräver en viss nivå av sakkunskap på Runner's del. Vissa kör klubbar kan inkludera sociala funktioner och inte bara sportaktiviteter. En kör klubb har sannolikt gruppresor till tävlingar som lokala, regionala och nationella tävlingar. Vissa kör grupper som huvudnummer sociala aktiviteter såsom dans och film kan ha camping resor också och dessa kan innehålla praktiken körs. Många kör klubbar tyngdpunkt på utbildning för en händelse som ett maratonlopp, halvmaraton eller en 10K eller 5K run.

Många kör klubbar är öppna för medlemmar i alla förmåga nivåer, medan vissa bara fokusera på avancerad eller bara nybörjare löpare. Vissa grupper som tillåter ett brett spektrum av möjligheter nivåer fokus på lämplighet för barn till seniorer och både gång och löpning är tillåtna. Running Club information för löpare ofta centers om sådana ämnen som träningsprogram för nybörjare, hur man skall bedöma konditionen nivå och hur man undviker skador.

De flesta kör klubbar har en webbplats där medlemmar kan komma åt att ta reda på detaljer om händelser och möten. Det kan vara sign-up listor volontärer för att köra klubbevenemang. Vissa kör klubb webbplatser har ett forum för medlemmarna att göra inlägg till administration och andra medlemmar. Webbplatsen för en löpande klubb finns ofta ett verksamhetsmål för föreningen och kan hjälpa dig att avgöra om en viss grupp är rätt för dig. Till exempel, om en klubb uppdrag är inte bara fira och uppmuntra sport att köra, men att också göra kapitalanskaffning och park spår rensa upp och du vill köra bara, kan den webbplats du säga mycket.

Gå med i en kör klubb som matchar dina intressen kan hjälpa dig komma i form och ge dig en extra social utlopp också. Running klubbar att personer som bor i samma gemenskap att dela deras intresse och att delta i tävlingar och evenemang tillsammans. Plus, många kör klubb Arrangörerna har stor erfarenhet inom idrotten driftskostnader som kan gynna andra gemenskap och klubbmedlemmar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.