Vad är en Jakt Vest?

En jakt väst är en typ av jacka eller tröja som bars av jägare. Även jakt, precis som vilken annan sport eller aktivitet, vissa delar av utrustning som behövs för säkerhet, komfort och stöd. Jakten väst ger detta för jägare. Den kan fungera som en strategisk kamouflage mot djur, en klar varning som andra jägare, eller ett praktiskt och varmt plagg till kamp elementen och stödja jägaren.

Jakt västar kan göras i olika former , storlekar, mönster och tyger. Många är gjorda av tyg eller polyester, även mocka och mesh är också populära. Den vanligaste utformningen av jakt väst är ärmlös med en zip-down eller snap-down front. Den ärmlösa design tillåter friare rörlighet i armar, viktigt att skytte snabbhet och noggrannhet. De färger, men de varierar, oftast mycket ljust eller mycket grå.

Like utrustning i någon idrott, en viktig funktion i jakt västen är att den är praktisk. En kvalitet jakt väst är ofta fast med många fickor och remmar. Dessa fickor och remmar är användbara för lagring av ammunition, tillbehör och andra förnödenheter för jägaren. De kan hålla drycker och mat, och kan ligga kring jakt västen, på sidorna av händerna, på bröstet, på ryggen eller på insidan. Den ärmlösa utformningen av jakt västen gör det möjligt för jägare att vara varm i centrum, samtidigt som armarna fria rörligheten för snabba aktioner och reaktioner.

Jägaren, som använder jakt västen för att hålla värmen i timmar kallt väder under jaktsäsong även nytta av andra praktiska jakten västen. Många av de mest populära typer av jakt västar är gjorda med en orange, grön eller gul färg. Även hela västen inte får ljusa, ofta sidorna, rygg eller axlar kommer att bli. Denna ljusa färg sticker ut bland de gröna och bruna flesta jakt inställningar. Den fungerar som en medhjälpare för jägare att identifiera andra jägare, och en säkerhetsåtgärd för att undvika oavsiktlig skottlossning.

Den kamouflage karaktär jakt västen är också viktigt. Blandade i den normala utformningen av plagget, kamouflerade färger vanligtvis utrustade med den bruna, gröna och djupa apelsiner Gemensamma militära kamouflage. De tjänar ungefär som den militära färger också. Den kamouflerade jakt västen ger en jägare att förbli gömda i jorden, träd och buskar där många djur gör deras livsmiljö. Denna förmåga att dölja tillåter jägare att närma nära utan att bli sedd som ett djur.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.