Vad är en Jakt Bow?

En jakt båge är en båge som används för att döda ett djur genom jakten. Flesta jakt pilbågar är sammansatta bågar, som använder en remskiva för att göra det lättare att dra tillbaka på bågsträng. Systemet hjälper också driva på pilen snabbare än vad som normalt finns tillgängliga med en enkel båge, med tanke på längden på dragningen.

För dem som är nya i sporten att bågen jakt, finns ett antal saker Att tänka på när du väljer en jakt båge. Först, medan varje jakt böja tillverkare kommer att försöka sälja jägare på den senaste tekniken har att erbjuda, kommer de flesta jakt pilbågar gör tillräckligt. En jakt båge är en relativt enkel anordning som inte har ändrats mycket i årtusenden.

Jakten båge är en av de viktigaste nycklarna till framgång i vad som är en mycket svår sport. Pilbåge jakt är en sport som kräver tålamod och skicklighet. Det är inte en sport som man lär sig snabbt. Kan dock ha en båge fungera korrekt göra en skillnad. är att använda en jakt båge alla baserade på energi. Det finns potential energi som genereras när bågsträng tas tillbaka, vilket orsakar lemmar bågen att klämma inåt. När bågsträng släpps, armar och ben fjädra tillbaka till sin ursprungliga position, frigöra energi till pilen och ge den dess framdrivning. De ingenjörer som går in i en jakt båge är utformad för att göra en av två saker-att hastigheten eller andra egenskaper prestanda, eller båda. Hastigheten av en pil är mätt i meter per sekund. Delen av tiden, kommer en pil komma från fören vid hastigheter närmar sig 300 meter per sekund (90 meter per sekund) eller lite snabbare. Många jägare kräver minst detta riktmärke, men detta krav kan vara mer psykologisk än praktisk.

De andra prestationer kvalitet i en jakt båge oftast som berör jägare är buller. På grund av den natur båge jakt, måste djuren inom en nära håll för en chans att lyckas. Därför gör ljudet en båge, gör eller inte gör, är kritisk. Om målet djuret skrämd av ljudet av en jakt båge när som helst under processen, antingen på dragningen eller utsläpp, är chanserna att avsluta en lyckad döda skott minskat betydligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.