Vad är en CIGARRSNOPPARE?

En CIGARRSNOPPARE är kanske den viktigaste accessoar som varje cigarr aficionado kunde köpa. Även om du röker cigarrer sällan, eller endast vid särskilda tillfällen, en CIGARRSNOPPARE är en väsentlig del i åtnjutande av en god cigarr. En dålig cutter kan förstöra en god cigarr.

Cigarrer huvudsakligen består av en förpackning, ofta tillverkad av torkade blad och tobak. Men mycket bidrar till en god cigarr. Storleken och metod som används för att linda in tobak stor betydelse för hur rökning erfarenhet också.

För att förstå behovet av en CIGARRSNOPPARE måste det påpekas att en cigarr är nästan alltid säljs med en platta änden av exponerade tobak, som är slutet som du tänder, och en rundad slut helt omges av omslaget, i slutet som du ritar på. En fräs är nödvändigt för att skära ett litet hål i den rundade slut, för att skapa en smidig oavgjort.

Om täckblad av cigarr är skadad vid styckningen kommer cigarr inte röken ordentligt och erfarenhet kommer att vara otillfredsställande. Till novisen rökare, kan en dålig Klipp inte ens märkas. Men när du blir mer erfaren med cigarrökande, en dålig skära kan förstöra din cigarr. Det finns i huvudsak fyra inriktningar av cigarr kuttrar förhärskande idag: giljotinen CIGARRSNOPPARE, vid saxen CIGARRSNOPPARE, cigarren Punch och "V" CIGARRSNOPPARE. Den giljotinsax använder antingen en eller två blad för att skära en cigarr. Är dock TVÅBLADIG version mycket renare och ger ett bättre snitt. En sax Cutter får jämnare tryck på cigarren och ger en mer centrerad och enhetlig cut. Den cigarr punch är faktiskt inte en fräs alls. Det punches ett litet hål i slutet av en cigarr istället. Denna metod är praktisk för cigarrer med en mycket stor diameter men kommer inte att fungera bra med ovanligt stylade cigarrer, såsom torpeder.

Kanske det minst skadliga sättet att skära av en cigarr, men skulle med hjälp av "V" Cutter . A "V" CIGARRSNOPPARE nedskärningar faktiskt ett litet "V" form i slutet av en cigarr i stället för snipping eller stansning ett hål.

Oavsett eller vilken typ av CIGARRSNOPPARE du väljer bör du klippa din cigarr med omsorg och tålamod. Även om du kan spendera en liten bit av pengar på en CIGARRSNOPPARE, är det inte nödvändigt. Många goda cigarr fräsar finns för mindre än 5 $ (US dollar).


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.