Vad är en Buckle Bunny?

Ett låsbeslag Bunny är en slags rodeo groupie, en kvinna som söker upp rodeo artister som utmärka sig i konkurrensen. Liksom groupies som följer andra sport-och musikgrupper, spänne kaninen är ganska kända för påklädning och att agera på sexuellt sätt, och en del söka intima relationer med människor som tävlar i rodeo. Medan manliga versioner av spännet bunny otvivelaktigt finns, tenderar kvinnor att dominera rodeo groupie samhället. Det finns säkert mycket att tycka om rodeo artister, även om du inte är ett spänne kanin. Rodeo är en mycket robust, krävande sport, och topp konkurrenter är på toppen av deras fysiska tillstånd. Rodeo stjärnor förkroppsligar också mytologi i väst, i ögonen på vissa observatörer, eftersom de visar på kunskaper som är förknippade med den västerländska livsstilen, från kalv Roping till fat racing. Precis som andra elitidrottare, får rodeo stars inte nödvändigtvis vara förödande lockande, men de kompensera för det med sina unika kunskaper och Glamor konkurrens. P

Buckle Bunnies är uppkallade efter de skevheter som rodeo konkurrenterna vanligen emot som priser. Många av dem följer favorit stjärnor runt tävlingen krets, eller försöker ta sig tid att se allt idrottare när de utför i angränsande områden. Ett spänne bunny själv inte kan rida på en häst, men hon har beundran efter någon som kan, och många har en förståelse för den västerländska kulturen som gör att de gillar att titta på rodeo händelser.

Vad är det fallet med andra groupies, är spänne kaninen ofta antas vara extremt hämningslös och mycket intresserad av fysiska relationer med rodeo stars de följer. Många av dem klä delen, bär snäva byxor, suggestiva toppar, och höga klackar, och tillämpa makeup med en tung hand. En erfaren spänne bunny tar också tid att sticka ut från mängden, som väljer att bära flashiga färger eller utvecklar en färdighet såsom dans för att skilja henne i trånga afterparties och andra händelser i samband med Rodeos.

För rodeo cowboys, är ett entourage av låsbeslag bunnies otvivelaktigt smickrande. Många spänne bunnies erbjuder också saker som ställen att bo och hemlagad mat, vilket kan vara trevligt för någon uthärdade stelhet i rodeo krets. Förmodligen några erbjuder också fysiska sällskap, medan andra föredrar att beundra på avstånd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.