Vad är allmänna Jump?

bred hopp är ett hopp i friidrottsanläggning. Även känd som längdhopp, kan det göras från ett rörligt eller stillastående läge. Den breda hoppa Avståndet mäts från starten till märket i den första delen av bygeln röra marken. Hoppet måste göras efter en viss linje och är vanligen föregås av en kort sprint. Språnget landas på landningsbanan, som vanligen består av fint finkornig sand. Den breda hoppa, inleddes som höjdhopp, i antikens olympiska spelen i Grekland, och är populär i moderna Olympiska händelser.

Hoppet innebär styrka, snabbhet och smidighet, och har haft en deltagande idrottare av världsklass i internationella tävlingar sedan 19th century. Det kan också ses på gymnasiet och kollegiala nivåer och praktiseras i fysiska tester för yngre åldrar. Som enskild idrott har tvingat många berömda olympiska idrottare, däribland Carl Lewis, i en räd från tävlar, Jesse Owens, som satte världsrekord 1935, Bob Beamon, som bröt Owens rekord 1960, och Mike Powell, som slog världsrekord 1991 med ett hopp på 8. 95 m (29,4 fot). Den breda hoppa börjar med konkurrenter tävlar ner banan, som vanligtvis är en gummi eller mjukgummi spår yta. Den strategi ned landningsbanan är viktigt för en hastighet av jumper, med en högre hastighet som producerar mer energi under en längre bred hopp. De två sista stegen utförs med hög teknik i synnerhet, eftersom de spelar en stor roll för karaktären på hoppet. Den näst sista Stride har tagit längre tid än var innan, som snabbhet och maxeffekten ökar, medan de sista kliv tas kortare. Den sista Stride kompletteras av en sänkning av tyngdpunkten och den korta steg bidrar till att erbjuda ett explosivt läge för start.

starten, är den viktigaste delen av den stora hopp, utförda på många sätt. Viktigast måste föregående steg samordnas med start line, som löpare inte kan passera. De framsteg måste också sätta bygeln i läge att ta ett brett-footed hoppa, förlitar sig inte alltför tungt på hälarna eller tårna, ut på landningsbanan. Den breda Jump start stilar varierar från dubbel-arm, som flyttar armarna ryggen och höfterna framåt, sprinten, en enkel metod med pumpa armar och ben i Stride som vanligt, och den omgivande metod, som flyttar tillbaka armen till en rät linje ger hopparen ytterligare förlängning.

är den allmänna hoppa landning i gropen mätt som den första delen av bygeln kropp att röra sanden. Märket närmast start punkten kommer att användas för att mäta avståndet på hoppet. Om en hoppare landar på fötterna, och sedan faller tillbaka på grund av brist på balans, är situationen för hösten mätt i balans inte hölls på hoppet. Den breda hoppa, har liksom många OS och enskilda händelser, sett drastiska ökningar bedrifter och nummer i sista halvan av den 20-talet och början av det 21.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.