Vad är Thundersticks?

Thundersticks är uppblåsta plast batonger används ofta som hejar hjälpmedel vid stora idrottsevenemang eller politiska möten. Den luftkamrar inuti thundersticks bidra till att förstärka ljudet som användaren slår ihop dem i en klappande rörelse. Effekten av hundratals thundersticks kolliderar samtidigt, i synnerhet inuti en sluten arena, kan vara ganska imponerande. Fläktar sitter bakom ett mål basket eller fotboll målzonen kan också våg thundersticks som en distraktion för motståndarna. P

Thundersticks används också som reklamartiklar för idrottslag, företag sponsorer eller politiska kandidater. Företag specialiserat på marknadsföring och ex cheerleading kan erbjuda thundersticks i en rad populära teman, tillsammans med en möjlighet att skapa anpassade thundersticks. Professionell idrottsplats operatörer rutinmässigt dela ut reklamartiklar thundersticks, eller åtminstone erbjuda dem till försäljning i gåva butiker eller genom resande försäljare.

Vissa källor säger att den första användningen av thundersticks i USA inträffade 1992 när Anaheim Angels, en professionell baseball team baserat i Anaheim, Kalifornien, distribueras hundratals thundersticks under slutspelet. Andra säger att thundersticks redan används i kollegiala fotbollsmatcher, och minst en konferens, PAC-10, hade redan förbjudit deras användning av flera skäl. Egentligen uppfanns den första thundersticks i Sydkorea och används för både sport-och politiska händelser. Den första thundersticks importerats till USA fortfarande bar KOREA emblemet.

skapare thundersticks verkar vara anonyma, vilket kan vara en smart karriären med tanke på alla negativa sidoeffekterna som omger produkten. Ett antal sportswriters och andra allvarliga idrottsintresserade betraktar numera överallt använda thundersticks vara en nackdel för spelet. Det buller som alstras av hundratals thundersticks kan vara öronbedövande, och det överdimensionerade batonger ofta visuellt störande. Den popularitet thundersticks har minskat de senaste åren, tillsammans med den överdimensionerade skum fingrar och stadion hela evenemanget kallas våg.

, medan stödet till thundersticks tycks vara avtagande av professionella idrottsarenor, de är fortfarande ganska populärt för lokala cheerleading avsnitt och politiska möten. Anpassade thundersticks är relativt billiga att producera och ge en stor yta för logotyper, slogans kampanj och andra reklamtexter. Yngre barn är särskilt förtjusta i den överdimensionerade thundersticks och föräldrar inte behöver oroa sig för skarpa kanter eller kvävning faror. Thundersticks inte är oförstörbar, men de är verkligen utbytbara.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.