Vad är Swim shirts?

För att förstå begreppet simma skjortor, är det viktigt att tänka i termer av både skydd och stil. Här är några saker om simma skjortor som du bör veta, även var du kan köpa dem.

Eftersom människor har blivit mer medvetna om det faktum att exponering för solljus överskott, ett behov av badkläder som skulle bidra till att blockera en stor del av UV-strålar har uppstått. UV-strålarna är de som kan orsaka så mycket skada på huden. Det är här begreppet simma shirt kommer in.

Utformat för att bäraren att njuta av stranden samtidigt som den är skyddad, simma shirts kan ge mycket skydd. Vissa märken har SPF manskap i upp till ett hundra femtio. Resultatet är mycket mindre brännande och en kraftigt sänkt möjlighet att uppleva sol relaterade hud problem senare i livet.

En av de mer populära typer av simma skjortor är surf shirt. Surf skjortor normalt finns i långärmad modeller som också ger hals täckning liknar en halvpolokrage stil. Tillsammans med ger ett utmärkt skydd från reflektion av solens strålar ut i vattnet, simma skjortor av denna typ är formen passar samtidigt möjliggöra en enkel rörelse medan vattnet. Vissa modeller är gjorda för att glida in på ett liknande sätt som en t-shirt, medan andra kan ha en dragkedja upp fronten. Matchande Badbyxor finns också, och i vissa fall säljs tillsammans med simma skjortor som ett matchat set.

För allmänna bära runt på stranden, simma skjortor också komma i kortärmad mönster. Ger samma skydd som sina långärmade motsvarigheter, dessa typer av simma skjortor är också favoriter till idrottsmän och lyftar vikt som form passar designen är perfekt att bära under rustning skjortor.

Inköp simma shirts är relativt lätt för någon som bor nära en sjö eller större vattendrag. Beach affärer ger ett fint urval simma skjortor och shorts, med design för nästan alla smaker. För personer som inte bor i närheten av vatten, simma skjortor ofta finns på sportartiklarna butikerna och sportavdelning vissa rabatt butiker. Många online-butiker för ett brett urval av simma skjortor, ofta med prislappar som är jämförbara med en tegelsten och murbruk försäljningsställe.

p

Swim shirts är tillverkade för att passa alla, med modeller för män, kvinnor och barn. Även dyrare än vissa former av strandkläder, simma skjortor håller upp mycket bra och kommer att pågå under flera säsonger. Mellan de skyddande egenskaperna, lätt styling och varaktig slitage, är det inte konstigt att simma skjortor bli lite mer populärt för varje år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.