Vad är Stunt Bikes?

Stunt cykling är en extrem sport som är en korsning mellan idrott motorcycling och ett slags grov-runt-kanter balett. Göra wheelies, tricks tank, och andra populära stunt flyttar cykel, en stunt cyklist kommer att behöva en stunt cykel. Normalt avser en stunt cykel till AA motorcykel eller motorcykel som används för att utföra stunts och trick, dock vissa människor hänvisar ibland till en traditionell, icke-motoriserad cykel som används för att utföra trick som ett stunt cykel.

Stunt cyklar är i grunden ändras sport cyklar, anpassas så att cykeln knep stunt bikers enklare och mer flashiga. Några stunt bikers gå med Street Fighter titta-med en avskalade version av en sport cykel, utan vindruta, och den traditionella clip-ons ersättas styret dirt bike. Andra väljer full faring -vilket betyder att deras cyklar ser mycket ut som vanliga sport cyklar, och inkludera clip-on styren. Det finns också smuts stunt cyklar och street cyklar stunt, namnet hänvisar till ytan att trick utförs på.

De flesta stunt mopeder är trimmade, eller ändras av sina ägare, finns det några baselement som de flesta cyklister som på deras stunt cyklar. Vissa trick kräver att cyklisten komma upp på tanken av motorcykeln och några knuttar upptäcker att en krossad tank hjälper utföra dessa trick. För att göra detta, kommer de platta ut tanken med en gummiklubba och samtidigt vara noga med att undvika att punktera tanken. Eftersom cyklister vill inte glida bort i mitten av en wheelie-en trick där biker rider på cykel på en av cyklarna två hjul-cykeln plats innehåller ofta halkfritt material såsom skateboard Grip Tape.

Stunt cyklar också har en handbroms. Detta är en handmanövrerad version av bakbroms. Bifogat till vänster clip-on styret hjälper det stunt-förare när man gör avancerade cirkel wheelies, tricks tank, och andra trick.

är en bur ofta ingår i en Stunt Bike för att skydda motorn vid fall eller andra missöden. Stunt cyklar är också typiskt ändras på framsidan redskap som ger större flexibilitet och maximal stunt potential.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.