Vad är Spirit Fingers?

I 2000 års film Bring It On , det finns en hel del diskussion om cheerleading flytta, ande fingrar. Många tror att det ger några av de roligaste ögonblicken i en film som har blivit något av en kultklassiker och gett upphov till ett antal uppföljare. För dem som inte känner till begreppet, kan anda fingrar kräva en viss definition.

Termen kan härleda från idén om jazz händer, som används i musikaler som Fosse . Flytten innebär händerna nära ansiktet med fingrarna utsträckta, ofta i ett popped rörelse. Fingrar eller inte vicka, men anda fingrar gör definitivt. De är ofta utförs med utsträckta armar i stället för händer på ansikte nivå, med styva utsträckta händer och fingrar waggling och vickar i kontrollerad form. Händer verkar skimra "andan" när flytten sker. En annan användning av alkohol fingrar kan inträffa även om du inte är en cheerleader. Om du spenderar hela dagen trånga över en dator, ibland bryter på att sträcka på händer och armar kan bidra till att förnya dina fingrar för dina mer maskinskrivning. Medan sträcker armarna ut och hålla fingrarna unbent, prova lite anda fingrar talan i några sekunder för att ge dina händer vila och annorlunda positionering. Naturligtvis, med tanke på den humoristiska karaktär att vissa människor visa anda fingrarna, kanske du vill prova det här röra sig i ett privat område, eller du kanske framkalla några skratt. Å andra sidan kan du starta en anda fingrar revolution på kontoret, som kan vara roligt för alla inblandade och lätta upp dagen. Det finns några andra definitioner av detta begrepp inte har något att göra med cheerleading. Spirit fingrar kan bokstavligen betyda någon som har "ande besatt" eller "ande kontrollerad" händer. Sådan term skulle kunna inträffa med någon som påstår sig erbjuda andlig helande eller som är ett medium.

En ytterligare definition kan omfatta bruket att ligga ner med armbågarna vilande på golvet (eller säng eller soffa), och handflatorna vänd uppåt. Ofta utförs samtidigt som folk lyssnar på musik, en person som helt enkelt stänger ögonen och låter sina fingrar för att röra sig som anden testamenten dem. Detta är inte nödvändigtvis en ockult praxis, utan kan istället fokusera på meditation till musik och låta kroppen att uttrycka sin egen rörelse som den vill.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.