Vad är Speed Skates?

Speed rullskridskor är skridskor, eller ibland i inlines, speciellt konstruerade för att gå så snabbt som möjligt över en slät, jämn yta. Används i racing, skridskor hastighet offra smidighet och precision till förmån för hastighet över en relativt lång sträcka. Kännetecknas av ett mycket långt blad eller hjulpar, snabbhet skridskor är lätta att skilja från andra typer av skridskor, särskilt när de flyttar i toppfart!

Skaters som vill gå mycket snabbt slitage hastighet skridskor. Till skillnad från vanliga skridskor, som strävar efter en balans mellan stabilitet, manövrerbarhet, svarvning och stopp, hastighet skridskor behöver bara gå så snabbt som möjligt över en lång tidsperiod, även kurs. Speed skridskor är definitivt inte för dagligt bruk, men de är specialiserade verktyg för sina egna ändamål.

Speed skridskor har ett mycket långt blad, eller när det gäller i inlines, fem eller sex hjul . Den långdragna yta hastighet skridsko fördelar vikten på åkaren över ett större område. Detta gör att rida mjukare och ger även åkare mer dragkraft på varv i hög hastighet.

In-line speed rullskridskor har större hjul än de som vanligen används för hockey skridskor, inlines gata, eller fritids i inlines. De större hjulen ger bra grepp, och även minska friktionen på lager. Inte bara bär friktion minskas, men in-line speed skridskor tenderar att använda de snabbaste och smidigaste lager finns också. är snabbhet skridskor används oftast för lopp. Dessa skridsko raser brukar äga rum på en oval spår av varierande storlek. Speed skaters göra ett varierande antal varv runt banan, beroende på längden av loppet.

Speed skridskorna är perfekt för denna typ av skridskor. Sina långa blad eller hjulbasen gör att åkarna att nå hög hastighet i straightaways och för att behålla kontrollen samtidigt som du sätter i hög hastighet. Många slarviga eller otur speed skaters har förlorat ett lopp genom att förlora dragning i en sväng och faller. En sak du kommer inte att se på hastigheten skridskor är en broms. Eftersom hastigheten skridskor används på ett kontrollerat kurs eller spår, skridskoåkarna har gott om tid att sakta ner efter loppet. En broms kan vara i vägen under loppet, eller lägga onödig vikt eller vind motstånd. Eftersom hastigheten skridskor är byggda för kryssningen så snabbt som möjligt, en broms är helt enkelt en skuld. Detta är också en av huvudorsakerna hastigheten skridskor är mindre än idealisk för något annat ändamål än racing.

Oavsett om du är en racer, eller bara känner ett behov av snabbhet, snabbhet skridskor är ett specialiserat verktyg för åkare som bara vill gå fort. Om stopp är inte din sak, och du älskar känslan av vinden i ansiktet, kanske du vill bandet på ett par snabba skridskor och prova lyckan på spåret.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.