Vad är Skate Skidåkning?

Längdskidåkning har funnits i århundraden och har utvecklats under årens lopp i olika kategorier av tekniker. Det vanligaste är klassisk skidåkning, där skidorna gå parallellt med varandra. En intensivare och snabbare teknik, dock kallas skridsko åkning. Skridsko åkning härmar förflyttning av skridskor, som skidåkare skjuter sig fram genom att trycka en skida snett utåt, sedan samma sak med andra skidorter. I båda fallen är skidåkaren häl fri från bindande, så att flödet av hälen sparka skate framåt. Skate åkning är en mycket kraftig fysisk aktivitet och sysselsätter användningen av alla olika typer av muskelgrupper i kroppen.

För att effektivt kunna njuta av skridsko åkning, måste en skidåkare först köpa rätt typ av skidor. Skate skidor är oftast kortare än klassiska skidor och saknar den karakteristiska fisk skalor klassiska skidor på bas. Fisken skalor är tänkta att hålla skidåkare från att glida bakåt när skiftande tyngd, men skate skidorna inte använda skalor eller någon annan typ av klibbigt vax för att förhindra flyttning bakåt. Skate skidor ambition måste kontrolleras av skidåkare för att hålla drivkraft. Längden på skidan bestäms av skidåkare vikt.

Oavsett vilken typ av skidåkning du njuter, vax spelar en viktig roll för hur väl dina skidor utför. Till skillnad från klassisk cross country skidor som använder en kick vax-ett klistermärke vax stöd i att hålla skidor från att glida bakåt-och en glidvalla som gör ski slipperier så att den kan sväva fram, det enda vax som används i skridsko åkning är en glidvalla . Det tillämpas på hela längden på skidan. Det finns flera olika typer av glidvalla som används för olika typer av snö. Hänvisa till din skidbutik att välja den rätta.

Skate skidor tekniker brukar kretsa kring ett förslag som innebär att sparka skidorna utåt diagonalt från kroppen. Detta sker med hjälp av stolpar för att driva skidåkare kropp framåt medan sparkar skidor i rätt riktning. Detta gör att skidåkare att ta upp tillräcklig fart för fart. Visserligen finns det flera andra metoder-särskilt för klättring-diagonalen V stroke är den vanligaste.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.