Vad är Motor Caddies?

Det finns flera bag-bärande alternativ för fritids-golfare, och deras olikheter är mycket mer än kosmetiska. Varje ger olika grad av fysisk aktivitet, bekvämlighet och kostnadseffektivitet.

Motor caddies är kanske den minst vanliga av dessa alternativ, främst därför att de saknar det passar dra kärror och är mycket dyrare. Golfare mest benägna att använda motor caddies finns de som vill det arbete som kommer från att gå 18 hål, men inte kan eller inte vill skjuta eller dra sin golfbag på en vanlig dra vagn. Motor caddies är motoriserade, trehjuliga vagnar som tillåter golfare att gå bredvid sina väskor. Vissa mer avancerade modeller levereras även med fjärrkontroller.

Medan motor caddies är en av de mer praktiska alternativ på kursen, kan de vara ett av de minst bekväma av kursen. Många motor caddies har skrymmande motorer, som kan vara svårt för vissa människor att komma i och ur sina stammar. Och motor caddies köra på ett batteri, som måste hållas debiteras. Bär din väska i en rem över axeln är klart billigare än att använda motor caddies, och det ger mycket mer fysisk aktivitet. Men för många golfare, bärandes en väska för 18 hål är för fysiskt krävande för att vara roligt. Den motsatta ytterligheten är elektrisk vagnen, två sittande buggy som kan hyras från golfbanan för en enda runda. Detta är ett populärt alternativ för "helg" golfare, som inte nödvändigtvis spelar för motion och som har råd med ibland kostsamma hyressumman. Elektriska kärror är det enda alternativet-bortsett från de mänskliga caddies som bär din väska för dig-som ger mindre motion än motor caddies. Elektrisk vagnar kan också köpas, men om du bor på eller bredvid en golfbana, är detta inte ett praktiskt alternativ.

Den drar vagnen är en av de vanligaste alternativen för rekreation golfare. Dra kärror är utseendet liknar motor caddies, men utan motor. De är i allmänhet mycket lätt och kan vika upp för att lätt passa in i bakluckan på bilen, och de kan vara en förhållandevis smuts-billigt alternativ att hyra el-kärror eller köpa motor caddies. Den drar vagnen är också ett bra alternativ för golfare som vill ha lite motion men kan inte hantera bär en väska.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.