Vad är Lobster Dykning?

Hummer dykning är sporten i jakt på levande hummer i sin naturliga miljö. Eftersom humrar är nattdjur, de flesta hummer dykning entusiaster göra sin jakt på natten. På detta sätt kan de lättare lokalisera humrar när de flyttar från plats till plats längs havsbotten. är sedan hummer dykning ske på natten, är det viktigt för jägaren att ha en effekt ficklampa. Ju starkare ljus desto bättre, eftersom det är det enda ljus medan hummer dykning. Ljusstrålen från ficklampan bör vara breda för att bättre kunna lysa upp den havsbotten, vilket är där humrar är ofta att finna.

Ljuset är också ett användbart vapen i hummer dykning, eftersom ett starkt ljus orsakar humrar att frysa på plats, men bara tillfälligt. Ändå kan detta ge jägaren med lagom tid för att fästa hummer. Om jägaren försök att fånga hummer, kommer det oundvikligen att få bort innan det tog. Snarare bör hummer vara fästs på botten av havet golvet med en snabb rörelse. Medan hummer dykning, är det också viktigt att bära ett par handskar avsedda för ändamålet. Beroende på vilken typ av hummer jagas, kan de få klämmande klor eller taggar längs deras kroppar, och de biter också. Alla dessa faror kan punkteras genom billiga handskar och minska en persons hand. Om du vill ta en hummer medan hummer dykning, får jägaren också bara öppna en påse och låta hummer simma inuti. Detta kan vara svårt för dem som går hummer dykning för första gången, men eftersom hummer bly med sina svansar. Som ett resultat, de ser ut som om de simmar bakåt.

I de flesta fall är hummer dykning betydligt mer utmanande än att bara hålla en väska för hummer att simma rätt till. I själva verket, hummer ofta skjuta sig i springor, vilket gör dem svåra att ta bort. När detta händer, hummer dykning experter hugg ofta hummer med huvudet och skaka runt för att kasta bort sin balans och känsla för position. Genom att blanda ihop hummer kan jägaren får ibland hummer att släppa sitt grepp inom spricka i syfte att undanröja det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.