Vad är LOPPSPEL?

LOPPSPEL är ett spel där spelarna försöker knäppa små skivor i en central pott, med en större disk kallas squidger. Spelet innebär en viss strategi, eftersom duktiga spelare måste tänka ut sitt spel mycket noggrant om de vill lyckas, och även en del skicklighet, mycket begåvad spelare, till exempel, kan sjunka alla deras mindre skivor eller blinkningar i potten på en tur. Målet med spelet är att se till att alla dina blinkningar hamnar i potten första.

Spelet ursprungligen började som PACKAD-blinkningar i det viktorianska England. Det var tänkt som ett spel för barn, även vuxna fångad på att trenden också, att utveckla sina egna komplicerade regler för att skapa en mer utmanande version av spelet. På 1950-talet, i popularitet LOPPSPEL blossade upp igen i USA, och flera organisationer för vuxna spelare bildades så att entusiaster av spelet kunde hitta varandra på konferenser och andra offentliga LOPPSPEL evenemang.

Många butiker lager LOPPSPEL i deras spel avsnitt, och det är också möjligt att hitta årgång enheter används butiker. Några äventyrlig spelare båtar ens egna LOPPSPEL apparater, även om dessa grupper inte alltid överensstämmer med officiella LOPPSPEL normer. Spelet kan njutas av människor i alla åldrar, och det är enkelt att lära sig, gör det till ett bra val för en grupp. En LOPPSPEL som innehåller en stor filt LOPPSPEL matta som används som gäller spela. Den LOPPSPEL Cup är placerad i mitten, och det finns fyra grupper av blinkningar i olika färger tillsammans med en rad squidgers. Spelare kan välja att försöka täcka blinkningar av motsatta färger, ta dem ur spel tills de upptäcks, eller så kan de försöka att skjuta sina blinkningar direkt i koppen. Varje gång en blinkning landas i koppen, får spelaren en extra sväng, om spelaren inte sjunka en blinkning, han eller hon ger till nästa person i spelordningen.

Spelet kan spelas av fyra personer i två grupper, eller två personer som spelar två blinkningar vardera. Spelet innehåller också en komplicerad och ganska humoristiskt rad villkor, inklusive ord som "squopping" för att täcka en motståndares blinkning. I allvarliga konkurrenskraftig spela kan LOPPSPEL bli extremt hård, med motståndare göra större skada på varandra medan de slåss om segern.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.