Vad är Guldvaskning?

vintercamping är camping som äger rum i vinter, de flesta människor talar specifikt om snö camping när de nämner vintercamping, men det kan också gälla mer generellt camping i svalare förhållanden. Det finns flera skäl att gå vintercamping, och många människor tycker att det är ganska kul, speciellt om de redan erfarna vandrare, backpackers, eller campare. Däremot kan det kallare vädret gör också en campingtur farligare, och det är viktigt att fullt ut förbereda innan vi går ut på en vintercamping resa.

Precis sommar camping erbjuder vintercamping ett antal aktiviteter förutom campingen själv. I områden med snö, kan campare åka skidor, klättring, snöskor, eller skridskoåkning, och vissa människor tycker om att bygga isolerande strukturer från snö, eller bara leker i snön. En campingtur åtföljs ofta av vandring, även campare reser generellt mindre utsträckning än de gör på sommaren, eftersom förutsättningar som dagsljus tillgänglig och vädret kan skära ner på resor sträckor. för människor som gillar camping utan distraktioner, populära fritidsområden är mycket mindre trängsel på vintern, och ofta husbilar vintern befinner sig ensam. Åsikter också fria från blad och växter i områden med lövskog vegetation, och vissa tycker vinterväder sig trevligt och roligt att vara ute i. vinter campare också inte brottas med insekt besökare.

Varmare väder innebär mer beredning. Vinter campare bör vara säker på att de har lager av material, som veke kropp bort fukt och samtidigt hålla dem varma, bomull är ett dåligt val för vintercamping, eftersom det absorberar fukt. Winter campare behöver också sovsäckar som är klassade för extremt kallt väder, tillsammans med välisolerade tält och gott om livsmedel. Andra grundläggande camping verktyg som spisar, lyktor och så vidare är också nödvändiga.

När vintern backpacking och camping kan vara ganska rolig, oförutsägbara väderförhållanden är också mycket farligt . Winter vandrare och campare bör alltid kolla på väderrapporter innan de lämnar, och en liten vädret radio är ett utmärkt verktyg att ta med. Om möjligt bör campare också registrera sina planer med en jägare och lämna en resväg efter med vänner, i fall något händer. Vissa människor finner en guidad vintercamping resa mer njutbart för sin första expedition, så att de kan få tips från en erfaren guide innan äventyr på egen hand.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.