Vad är Flats Fiske?

som en form av fiske som är populär längs Florida Keys, innebär lägenheter fiske ingen komplicerad utrustning och inga speciella förkunskaper. I själva verket behöver du inte ens behöver vara en båt. Här är några fakta om lägenheter fiske, inklusive hur man förbereder sig för en lägenhet fiske helg med din egen.

Eftersom lägenheterna fiske innebär grunt vatten gjutning, även människor som inte gillar att vara ute på en båt kommer att känna sig bekväma med denna form av idrott. Även om det är möjligt att bara stå på grunt vatten och lägga din linje för bonefish, tarpon och tillstånd som är vanligt förekommande i det grunda vattnet, många människor väljer att använda en flatbed jolle som plattform för fiske expedition.

Generellt kommer någon att agera som kapten och leta efter grunt vatten som tycks ha gott om fiske finns. När en plats är belägen, är båten ankar och fiskarna kan avge sina linjer. Som dagen fortskrider kan båten röra sig för att hitta nya fiskstim, ger fler möjligheter att njuta av en stor fångst för dagen.

Lägenheter fisket kan även avnjutas genom att vada ut i grund och gjutning linjen. I själva verket är du fiska från stranden och väntar på att fisken ska komma till dig, medan en fiskare med en jolle har tittat runt och hitta en plats med gott om fisk. Däremot kan båda metoderna producera enkelt resultat. Lägenheter fiske som sker genom att vada i kan det ta lite längre tid, men i allmänhet resultaten är minst lika bra som traditionella flugfiske.

Förbereda för en lägenhet fiske expedition är inte olikt förbereder för någon fiskeresa. Du kommer att vilja bära kläder som är ljus och luftig, så att du kan vara bekväm eftersom värmen på dagen fortskrider. Eftersom du kommer att vara nära eller på vattnet under större delen av tiden, se till att använda en stark solskyddsmedel och ta med någon form av huvudbonad, t. ex. en hatt eller keps. Om planen är att vada i det grunda vattnet, kan du ta med gummistövlar som skyddar dina fötter från att vara i vattnet så länge. Kontrollera att du ta med extra lina, gott om bete, och att du också har gott om vatten och sportdrycker i närheten så du kan enkelt ersätta dig kroppens vätskenivåer att du förlorar medan svettiga.

Tänk på att den fisk man kommer att fånga medan lägenheter fisket inte kan vara den största i världen, men de kommer att vara riklig och kan göra upp en ganska fin fiskyngel. Se till att du ta med en behållare där du kan förvara din fångst frisk och sval, tills det är dags att åka hem och börja städning och matlagning dagens ta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.