Vad är Devil Sticks?

Devilstick är typer av jonglering pinnar som består av två sidor pinnar, och en mitt käpp manipuleras av sidan klubbor. Centret Devil stick kan viktas, eller har en mjuk slut. Det brukar aldrig hållas, och får sin styrka från försiktig rörelse sidan pinnar. En jonglör med Devilstick kan vara ganska imponerande, eftersom han eller hon arbetar mitten stick. Modern jonglörer kan använda mitt klubbor med flera dekorationer eller med fransar eller tasseled slutar. Mest iögonfallande är Devilstick används där de två ändarna av mitt Stick står i brand. Den mellersta stick kan kastas, fångas, vred, kommer farligt nära till jonglör, eller manipuleras från sida till sida, beroende på jonglör: s kompetens. Ibland jonglering agerar använda flera jonglörer med Devilstick. Jonglörer kan använda ett mitten-minnet och föra den fram och tillbaka, eller de kan använda flera pinnar och kasta dem mot varandra med en otrolig hastighet.

Devilstick njuta av en gammal historia i världen av jonglering. Bevis för denna form av jonglering finns i ritningarna i egyptiska gravar. Current tanke är att jonglera med Devilstick kan ha först varit i Afrika, och då kanske utvecklats till Indien och Kina på Sidenvägen.

Namnets ursprung Devilstick är lite svårare att avgöra. Devilstick kan också kallas blomma sticks, kanske beror på tofsar i änden på mitten klubbor, pinnar Crystal, eller så kan de ibland kallas av en auktoriserad eller patenterad namn som Lunastix?.

Man kan hitta tutorials och demonstrationer av jonglering med Devilstick på många webbplatser. Det finns också ett antal böcker och DVD-skivor som kan hjälpa en behärska grunderna för denna form av jonglering. Vissa community centers eller gymnastik grupper kan också erbjuda klasser i jonglering, vilket kan omfatta arbeta med Devilstick.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.