Vad är Cycling Shoes?

Cykling skor är skor tillverkade speciellt för cykling. Dessa är vanligen lätta, andas frågor inte särskilt lämpad för promenader efter cykling. De strikt hålla sig till fots, och har en kol eller plast stel tunga och ofta knapar.

Många cykling skor funktionen ett sätt att fästa skor till cykeln pedalerna, vilket är lättare när en person är racing eller mountainbike. Vanligtvis olika cykling skor är utformade för olika typer av cykling du kan göra. Mountain cykling skor är olika i konstruktion än skor gjorda för cykel racing, touring, eller för spinning. En av de viktigaste funktionerna i cykling skor är deras styvhet. En styvare sko översätter till enklare trampa och håller fötterna och benen bättre anpassad. Vissa cykling skor köps med ett fäste för pedalen. Detta kallas clipless pedal system. En cleat på skon enda fäster en passande på pedalen. Dessa är några av de senaste typerna av cykling skor och tänkte mest effektiva.

Tidigare cykling skor var utformad för att rymma en tå klipp. Tån klippet är en liten metall bur på pedalen i vilken framsidan av foten är placerad. Vissa clips var justerbar, tillåter foten att sitta säkert. Andra är lösare, vilket gör att foten kan lossna pedalen med större lätthet. Detta var inte alltid önskvärd egenskap, eftersom människor kan behöva justera foten för att hålla den stadigt på pedalen.

Vissa typer av cykling skor kan tillgodose gå behov. Människor cykling på turnéer har depåstopp och kan behöva för att kunna gå från ett ställe till ett annat. Om du tänker använda cykel skor för touring, överväga typ utformats särskilt för detta. De känns igen på deras slitbanor inte ett vanligt inslag på andra cykling skor, och en liten cleat. De är oftast mindre stelbent då andra typer av cykling skor eftersom en mycket styv sko är inte bekväma för promenader.

Mountain cykling skor för nybörjare också kan funktionen några slitbanor och lite flexibilitet i tån. Återigen kan det vara nödvändigt att gå av cykeln och gå på vissa ställen, speciellt om du är nybörjare på cykling. Fråga sport sko experter för denna funktion om du just har börjat som en mountainbike-åkaren.

Vanligtvis är det bästa cykling skor är sådana som är mycket lätt. Men om du inte har några planer på att cykla professionellt, kan kostnaderna för de bästa skor som du tillbaka flera hundra amerikanska dollar (USD). Om du cykel bara ibland, men tror att du fortfarande kan dra nytta av cykling skor, överväga en billig par, mindre än 100 dollar.

Naturligtvis för casual cyklist, cykling skor är i stort sett onödiga. Bär några skor kan enkelt tillfredsställa ett barn som bara vill kryssning sin cykel genom parken. Å andra sidan bör ett barn eller en vuxen som vill tävla i cykling världens absolut vara utrustad med cykel skor lämpliga för den typ av cykling han eller hon vill föra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.