Vad är Cigarettpapper?

Cigarettpapper är valsning av papper som skärs i sektioner som är en idealisk storlek för att sätta ihop en cigarett. Denna starka mjukpapper är framtagen för att ge tillräckligt stöd för att innehålla lös tobak under valsningsprocessen. Samtidigt är cigarettpapper porös nog för att göra det möjligt att kontrollera hastigheten på förbränningen som sker eftersom cigaretter röks.

Roll-your-own cigaretter hade en gång en stor popularitet. Rökare skulle köpa en av flera högkvalitativa blandningar av tobak och använda det som fyllmedel för sina egna cigaretter. En rad av tobak har placerats nära ena änden av rökning papper och sedan rullade in i en cylinder. Vätning sista slutet av cigarettpapper med en liten mängd saliv som en enkel tätning som skulle hindra att tobak faller ur under arbetet med att röka.

Även massproducerade sorter av cigaretter kontrollerar majoriteten av marknaden för tobak, är det fortfarande relativt lätt att få bra kvalitet lös tobak och cigarettpapper för användning. Papperet är ibland säljs i en liten låda, där varje enskilt blad placeras i en skorsten i rutan. Det är också möjligt att få cigaretter i ett vändbart bok som inte är till skillnad från utformningen av en Matchbook. Rökning papper i denna form är oftast bundet i boken, vilket gör det nödvändigt för ett papper som försiktigt utrivna för användning.

Inköp cigarettpapper är ingen svår uppgift. Många livsmedelsbutiker till för containrar av lös tobak och cigarettpapper i tobak delen av butiken. Under årens lopp har ett antal tobak butiker har öppnats i flera städer. Dessa special butiker har ett brett sortiment av cigarrer och cigaretter, samt olika smaker och styrka lös tobak. Cigarettpapper vanligtvis finns tillgänglig på varje försäljningsställe som säljer lös tobak.

Till skillnad från kommersiella cigaretter, en cigarett göras med cigarettpapper och lös tobak inte innehåller ett filter av något slag. För personer som aldrig rökt en cigarett ofiltrerade kan smaken vara mycket stark, även om en mild tobak som används. Dock kan människor som tycker ofiltrerade cigaretter anser att användning cigarettpapper för att göra sina egna helt enkelt ökar tillfredsställelse från rökning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.