Vad är Bush League?

Under många år har sport kommentatorer och andra som en händelse som "bush League" i naturen. Men exakt vad är en buske ligan, och där gjorde uttrycket ursprung? Här är några intressanta fakta om begreppet Bush-ligan och dess användning under de senaste årtiondena. i dess vidaste bemärkelse, att uttrycket "Bush league" har kommit betyda en åtgärd, händelse eller person som amatörmässig i naturen, snarare än att vara av professionell kvalitet. Den ursprungliga ansökan om namnet på busken ligan var fast rotad i den stora amerikanska tidsfördriv av baseball. Tidigt i utvecklingen av baseball som en nationell sport, ett antal mindre ligor började växa upp på landsbygden. Dessa mindre ligor var aldrig menat att konkurrera med de stora ligorna, men var tänkt som ett sätt att skapa mindre grupper League Baseball. Minor League lag fyllt ett tomrum för att människor bodde långt borta från stora städer. Även om det kan vara omöjligt att delta i en baseball spel mellan två Major League lag kan en person ha ett livligt spel mellan två lokala lag.

Lokala Minor League parker helt enkelt inte konkurrera fästet och majestät Major League fälten. I själva verket var små-league fält med buskar runt hela omkretsen ofta tumregel. Detta ledde till mindre ligor föreningar som kallas buske ligor. Begreppet spelade också på det faktum att de spelare som gjorde upp grupperna arbetade oftast i olika rader arbete och spelade baseball på sidan. Eftersom lagen bestod av spelare som inte omfattar baseball som sitt yrke, kvaliteten på pjäsen uppfattades ofta som sämre på något sätt. Denna känsla av underlägsenhet kom att bli nära förknippad med begreppet är buske ligan i naturen, och ännu i dag används för att hänvisa till något som inte riktigt professionell kvalitet.

>

Det finns variationer på busken ligan tema, exempelvis användningen av frasen "Busch League" att referera till NASCAR Busch Series händelser, som anses vara något amatör i deras natur. Intressant nog har Minor League Baseball vunnit stor popularitet de senaste åren, med följden att många Major League lag mentor eller sponsra en Minor League team. Förhållandet ger ofta Major League laget chansen att utveckla talangfulla spelare till utöver Major League senare. Dessutom har många städer förbereda imponerande arenor för användningen av deras Minor League lag. Användningen av termen "Bush league" att referera till mindre ligor idrott har sjunkit i flera år, vilket har inneburit att många ungdomar idag är helt omedvetna om anslutning av frasen till baseball.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.