Vad är Body Building?

Body Building är metoden att "bygga" maximal styrka och tonus i kroppen genom tyngdlyftning. Body Building handlar om att forma och definiera kroppens muskulatur, eller muskel system. De flesta kroppsbyggare handlar om vad livsmedel och drycker som de sätter i sig som förutom att lyfta vikter och tränar. Den första kända och mest kända karossören var Eugen Sandow. Sandow, född 1867 i nuvarande Tyskland och dåvarande Preussen, började sin karriär kropp byggnaden som SideShow stark man. Sandow, känd som The Great Sandow, ansåg att en muskulös kropp var ett konstverk. Han gjorde berömd för flexar och andra poserar tekniker fortfarande populär i tävlingar Body Building idag. Sandow kallas ofta "fader Body Building. " A body builder kan komma från någon socioekonomisk bakgrund och yrke. Några karossörer träna regelbundet på gym, men många andra träna, åtminstone inledningsvis, hemma. De tidigaste kroppsbyggare, såsom Sandow, var tvungen att uppfinna tekniker muskeluppbyggnad genom att prova ut olika övningar för att se vad som fungerade och vad som inte har att göra kroppen stark och tonas. Till exempel upptäcktes att kroppen byggnadsarbeten på motsatta muskelgrupper, sk "antagonistiska workout split", bidrar till viktökning muskel. Body Building tar extrem hängivenhet och uthållighet.

Styrketräning vara tjänligt inte alltid betyda svällande biceps och över-accentueras muskler. Body Building är populärt hos många kändisar idag, både manliga och kvinnliga, som ett sätt att bara hålla sig i form, tonad och attraktiva utan att bli alltför muskulösa. Vissa kändisar gör byggnad använda kroppen som ett sätt att ha definierade biceps och uttalad muskulatur också, naturligtvis, såsom de huvudrollen i funktionen "action" filmer. Arnold Schwarzenegger var både en body builder och en actionfilm stjärna innan han blev guvernör i Kalifornien. Schwarzenegger självbiografi, publicerad 1977, har titeln "Utbildning i en Body Builder. "

Förutom att lyfta vikter, kost och andra former av motion är viktiga i Body Building . Styrketräning ger inte kardiovaskulära fördelarna så kroppsbyggare har vanligtvis gå rutiner också. Walking kan också minska fett genom att bränna kalorier. Många kroppsbyggare har specialkost som fokuserar på särskilda kombinationer av livsmedel med strikt undvika andra livsmedel, så äter kan vara svårt för professionella kroppsbyggare som reser ofta. Många tar sin egen mat till tävlingar body building.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.