Vad är Ashton cigarrer?

Ashton cigarrer cigarrer som är synonymt med elegans och klass i cigarren världen. Ashton är ett varumärke, det ges till sex olika blandningar av cigarrer som tillverkas av ett företag som heter Ashton Distributörer Incorporated. The Ashton namn är ett namn som inte bara är känd i USA, men det är känt och hade i olika länder runt om i världen. Som alla cigarr är en cigarr Ashton ett packat rulle av tobaksblad som är avsedd för rökning. Olika märken av cigarrer görs från olika typer av tobaksblad, och Ashton cigarrer görs inte från vanliga blad. Ashton arbetar med höga krav på kvalitet. De är inriktade på det bästa i smak, smak och konstruktion. The Ashton varumärke startades ursprungligen av Robert Levin. Robert var en amerikansk infödd som hade vuxit upp i tobak, cigarr industrier affärer. Han började Ashton Cigarrer 1985, och han samarbetar med Fuente familjen att göra och marknadsföra en premium cigarr med de bästa av Dominikanska odlas tobak. Tobaken odlas från frön och plantor transplanteras från ett växthus till en speciell växande område. Alla faser av tillväxtprocessen är speciellt övervakas för spetskompetens.

Idag Ashton cigarrer är mycket eftertraktade, och de kommer i sex mycket olika och urskiljbara blandningar. Oavsett vilken blandning som väljs, kan det vara en stor investering. För vissa människor Ashton cigarrer är dyra, men till en cigarr älskare de vanligen är värt vartenda öre. De är oftast säljs i paket om fem eller lådor med tjugofem eller fler för att underlätta för kunden. En av de mest populära av Ashton cigarrer sex smälter är Ashton VSG (Virgin Sun Grown) . Blandningen offentliggjordes under 1999. Till denna dag är det fortfarande en av de mest framgångsrika introduktioner i företagets historia. En annan populär typ av Ashton cigarr är Ashton Aged Maduro. Cigarrälskare lockas av dessa Ashton cigarrer på grund av sin naturligt mörka och söt smak. Smaken är ett resultat av ordentlig jäsa och åldrande.

För cigarr entusiaster som ser till åldern tobak i sina cigarrer, Ashton också har sitt kansli Selection blandning. Det verkar som om Ashton cigarrer kan ha en blandning för alla som är intresserade av att delta i den händelse som röker en cigarr. Det gör Ashton cigarrer en sko-in för popularitet i många år framöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.