Vad är Acid Cigarrer?

Acid cigarrer är ett speciellt märke av aromatiska cigarrer. De finns i olika smaker som i rökning erfarenhet, sägs vara jämförbar med den traditionella Churchill och Robusto cigarrer. Även relativa nykomlingar i botaniska aromatiska cigarrer marknaden, har Acid cigarrer lyckats vinna ganska följande med cigarr kännare. The Drew Estate, ett bolag baserat i Nestili i Nicaragua, tillverkar Acid cigarrer. Företaget bildades 1995 av de tidigare advokater Jonathan Drew och Marvin Samel. De gjort gemensam sak med New York-baserade konstnären Scott Chester att producera syra varumärke cigarrer. Namnet härrör från Chester's Art Studio, Arielle Chester Industrial Design (ACID). Dessa cigarrer var de första cigarrer att Drew Estate hade producerats på deras egen rök. Deras tidigare ansträngningar hade tagits fram för dem av Nick Perdoma och sin cigarr-making företag Tabacalera Perdomo. En cigarr, La Habana Vieja, visat sig framgångsrika på World Trade Center Mall och 1997 Retail Tobacco Dealers of America (RTDA) visar. Detta uppmuntrade Drew Estate att starta en egen produktionsenhet i Nicaragua.

Jonathan Drew och företag presenterade Acid cigarrer på 1999 RTDA mässan i Las Vegas. Cigarrer har framställts som varor livsstil lyx för människor orädda att utforska och skapa nya vägar. De visade sig vara en omedelbar hit i botaniska aromatiska cigarr marknaden.

Företaget lägger stor vikt vid att producera premium kvalitet Acid varumärke cigarrer. Över hundra aromatiska oljor, är växtbaserade essenser och kryddor som används i sura cigarrtillverkning. De använder sig av de finaste tobak från hela världen.

Olika typer av tobak får blandas ihop för att producera unika smaker. Tobaksbladen botas genom en organisk jäsningsprocessen. För detta, de hålls nedsänkt i rött vin i över tre månader. Cigarrer formas för hand.

Med tanke på deras popularitet och konkurrens, den exakta tillverkningsprocessen av Acid cigarrer är en hemlighet. Ingen vet det exakta kemiska sammansättningen av de aromatiska ingredienserna eller de exakta detaljerna blandning av tobaksblad. The Drew Estate håller botaniska aromatisk cigarr marknaden intresserad av att ständigt förfina cigarr smaker, producerar begränsad sorter och införa nya.

Acid cigarrer finns i olika storlekar, omslag och typer. Några av de populära är Acid Nasty, Acid Earthiness, Acid Kuba Kuba, Acid Mingdynastin och Acid Krush Blue Connecticut. En syra är det enda Acid cigarr i den linje som inte har någon smak.

The Acid Varumärket cigarrer kan köpas styckevis, i ett dussin eller flera kvantiteter . De finns i vackert förpackad omslag, i lådor och burkar. De finns i cigarrer butiker samt online på Drew Estate webbplats och andra webbplatser cigarr.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.