Hur är Soccer spelas?

Fotboll, kallas fotboll på platser utanför USA, är ett område spel som spelas med en boll. Att spela, är två lag som monteras på ett rektangulärt område. Varje lag har ett mål, en metallram täckt med ett stort nät, som ligger bakom sina gruppmedlemmar. Målet med spelet är att sparka fotboll bollen i motståndarlagets mål, plocka poäng för varje mål. Laget med högst poäng vinner spelet.

Även om det låter enkelt att skicka en fotboll i ett mål, kan motsatsen vara sann, eftersom spelarna är inte tillåtna att lägga vantarna på bollen. Istället är de begränsade till att använda sina fötter, huvuden och organ för att driva bollen mot det motsatta målet. Likaså är de inte får använda sina händer för att hålla bollen ur eget mål. Det finns dock ett undantag till denna regel. Varje lag har en målvakt som har till uppgift att försvara målet. Han är tillåtet att placera sina händer och andra delar av kroppen på bollen.

Touching the fotboll med händerna är ett ganska allvarligt brott. Faktum är att även oavsiktlig berör motiverar en vissling från domaren och överlåtelse av en straffavgift till de felande laget. Om till exempel ett luftburet boll oavsiktligt kolliderar med en spelares hand, kan en domare kalla det en "hand boll. " I så fall får motståndarlaget ges en straff som straff. Likaså finns det andra rörelser som kan samla påföljder, såsom sparkande, snubbla eller hålla andra aktörer, att inverka ses som ett nej-nej också.

Normalt är fotboll spelas med 11 spelare på varje de två lagen, men några barn fotboll spelade spel med så lite som 6 spelare på varje sida av fältet. Spelare, vanligtvis fotboll uniformer som inkluderar skjortor, shorts och strumpor som matchar och bära lagets färger, Benskydd är slitna också. Målvakter är oftast klädd lite annorlunda för att göra dem lätta att skilja från resten av teamet, bär speciella handskar för att ta tag i bollen lättare. En domare vakar över spelet, tillsammans med två linjemän som får till uppgift att patrullera i periferin och såg att se vilket lag som är ansvarig när bollen sparkas över linjen. När detta inträffar motsatsen teamet ges rätt att kasta tillbaka bollen på fältet, i riktning mot det andra lagets mål.

Spelet börjar med lagen ockuperar motsatsen halvor av fältet, och ett av lagen gör avspark från mitten utsedda platsen. Från detta ögonblick är bollen i ständig lek, om det inte finns en vissling från domaren. Dribblingar och förmedling används för att föra bollen ner i fältet. Men att hålla bollen i linje och i ett team förfogar oftast visar sig vara mycket svårt. Som sådan, snabba förändringar i besittning förekommer i hela spelet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.