Vad gör en god cigarr?

Fråga någon cigarr expert vad de viktigaste komponenterna för en god cigarr är, och Vanligtvis får du en rad olika svar. Den allmänna uppfattningen är att de två viktigaste delarna i en god cigarr är tobak och byggandet. Om du någonsin har haft oturen att röka en falsk kubansk cigarr. då du vet exakt vad en dålig cigarr smakar.

För cigarr nybörjare, kan de olika cigarrer på marknaden vara förbryllande. Det finns ett enormt utbud av varumärken, storlekar och smaker av cigarrer tillgänglig. Priset kan variera från ett par dollar för en billigare cigarr till ungefär $ 30 $ för en god cigarr.

Byggandet av cigarr är viktigt eftersom detta skulle underlätta smak och dra av cigarr. Om en cigarr har gjorts med mindre blad i filler då blir det rökt lätt, vilket kanske inte alltid vara en bra sak. Underfilled betyder att när du ritar på cigarren det kommer att brinna snabbare. Detta kan orsakas av alltför många luftfickor i cigarren.

Överfyllnadsskydd cigarren och det blir mycket svårare att dra en mjuk rök. Så rätt mängd spackel i konstruktionen är avgörande för en god cigarr. När rätt lit, en god cigarr kommer att brinna jämnt. Om cigarren brinner inte jämnt, då valsningsprocessen sannolikt av lägre kvalitet.

Ett annat tecken på en god cigarr är askan. Du bör kunna röka en god cigarr utan askan falla ofta. En god cigarr bör också ha fjädrande ännu fast touch. De bör känna väl till kontakt och en god cigarr egentligen borde ha bara en skugga av löv täcker den. Den tobak som används i en god cigarr bör vara av högsta kvalitet. Om smaken är hårda, sveda i mun eller obehagliga, då tobaken utan tvivel kommer att vara av sämre kvalitet. De stora cigarrmärken har varit i branschen i många år. Deras rykte är oöverträffad när de producerar en god cigarr. Ryktet säger att Davidoff tillbakavisar mer cigarrer än vad de faktiskt säljer i tillverkningsprocessen.

enhetlig cigarr gör är ett måste för de främsta varumärkena. De stora märken har ett åtagande att sälja endast det bästa provsmakning cigarrer, med högsta kvalitet tobak. De har en lång framstående rykte att upprätthålla. Även om de kan vara dyrare än billigare märken detta kommer att återspeglas i smaken och byggandet av cigarrer. Med över 40 typer av kubansk cigarr bara att välja mellan, de dyrare märkena är ett säkrare alternativ för en god cigarr.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.