Vad är stödhjul?

stödhjul balanserar enheter som kan fästas på cyklar till början ryttare. De används vanligtvis som en övergång mellan barn cyklar, såsom trehjulingar, och full tvåhjuliga modeller. Att lära sig att cykel med stödhjul är vanligtvis det första steget för att kunna rida en vuxen cykel, samt att förhindra allvarliga fall i processen.

Vissa cyklar omfatta avtagbara stödhjul som en del av sin träning i början. Hjulen sitter vanligtvis på vardera sidan av de viktigaste bakhjulet att agera som en stabiliserande enhet. De är oftast knutna till centrum navet i bakhjulet, vanligtvis genom bultning dem till ramen. Vissa modeller kan vara utformad för att hålla utbildning hjulen på marken hela tiden, medan andra är bara något från marken, kunna balansera cykeln om en ryttare tips för långt åt sidan. Att försöka avgöra om ett barn är redo för en cykel med stödhjul kräver noggrann övervakning. Om de har ett barns trehjuling och verkar kunna hantera svarvning, styrning och trampa, kan de vara redo att uppgradera till en större modell. Var beredd att hålla ett vakande öga på eleverna även om de använder stödhjul. Medan enheten hjälper till att stabilisera cykeln, kan man inte förhindra katastrofer.

Om ett barn har en cykel utbildning hjul och skulle vilja prova cykla utan bistånd, åter ta sig tid att titta på dem innan man beslutar att ta bort hjulen. Sök efter en vätska styrning rörelse och bra balans. Se till att de kan hålla cykeln upprätt lätt, utan wobbling från sida till sida. När stödhjul tas bort, kan de begära ytterligare hjälp från dig eftersom deras balans måste förskjutas något för att kompensera.

stödhjul kan vara ett värdefullt verktyg för nybörjare och hjälpa till att minska allas oro över en eventuell olycka. Om en uppsättning inte kommer med din cykel, kan de köpas separat och manuellt bifogas. Du hittar dem på de flesta sport goda affärer, några större Leksaksbutiker, och alla affärer cykel i närheten. Beroende på märke och stil, räkna med att betala mellan $ 20-$ 40 $ för en uppsättning. Kontrollera med butiks arbetare förväg se till att de är kompatibla med din cykel, eller att du kan lämna tillbaka dem om de inte passar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.