Vad är fasta redskap Bikes?

Fixed gear cyklar är cyklar som inte har ett frihjul. Många olika typer av cyklar kan betraktas som fasta redskap cyklar, eftersom det enda verkligt kännetecken är avsaknaden av ett frihjul. Därför kan off road, touring, tävlingscyklar och pendlar cyklar alla vara fasta redskap cyklar.

På grund av bristen på ett frihjul, fasta redskap cyklar inte kan kust när cyklisten slutar trycka peddles. Detta beror på bakhjulet är ansluten direkt till pedalerna, vilket innebär att det är nödvändigt att pumpa pedalerna att hjulet tur. Avsaknaden av ett frihjul gör också den metod som används för att stoppa fasta redskap cyklar skiljer sig från traditionella cyklar. Snarare än att använda en broms, trycker föraren bara bakåt på pedalerna. Detta orsakar drivkraft av bakhjulet för att stoppa, som stannar cykeln helt. En annan metod för att stoppa fasta redskap cyklar är att göra en medar stopp, vilket innebär sladdning bakhjulet under uppehåll. Detta åstadkommes genom att ryttaren flytta sin vikt att lyfta bakhjulet samtidigt som ingen längre trampa, och sedan får däcket får kontakt med marken igen. Som ett resultat, stannar cykeln långsamt, eller ryttaren kan återuppta ridning. Denna metod är mycket långsammare än att stanna med bromsar, särskilt när det utförs på en våt yta.

De flesta fasta redskap cyklar har bara en växel, vissa gör det möjligt att använda två olika redskap. Dessa redskap är inte slås genom att helt enkelt dra en spak eller trycka på en knapp. I stället måste ryttaren gå av cykeln och slår på bakhjulet runt. Detta beror på bakhjulet innehåller särskilda kedjehjul på båda sidor om nav, vilket gör att växlarna att byta när de flyttas.

är Fixed gear cyklar ofta används av stunt förare eller de som utför med cyklar. Enhjulingar, till exempel fasta redskap fordon, så unicyclists att sluta utan att använda sina händer och att åka baklänges också. Det är också möjligt att utföra vissa manövrar med två hjul fasta redskap cyklar, såsom banan står, vilket innebär att hålla cykeln i stället medan ryttare balanserar hans eller hennes fötterna på pedalerna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.