Vad är en upphämtning Camper?

ibland som en lastbil Camper, är pickup husbil en enkel camping kompakt enhet som passar in i och över sängen av en pickup. Betydligt mindre skrymmande än en full sized RV, de campinggäster finns i storlekar som sträcker sig från en grundläggande skal som omsluter sängen husbil skal att hänga över sidorna av sängen och varv över toppen av lastbilens hytt avsnitt. En pickup campare kräver endast mindre ansträngning för att glida på plats på flaket och kan tas bort och förvaras när den inte används. Den grundläggande pickup husbil är ett enkelt skal som passar över flaket och är fäst på sidorna av sängen med bultar eller flera fjäderbelastade klämmor. Kroppen av denna enkla campingbilar brukar bestå av lätta metaller och funktioner små Plexiglas fönster på varje sida av campingbilar kroppen. Höjden på den grundläggande pickup husbil är normalt i närheten av samma höjd som taket på lastbilens hytt.

För många camping entusiaster, är en pickup campare ett utmärkt alternativ till ett fullständigt husbil eller ens till en camping släpvagn. Ge en bekväm och säker plats att sova, det campinggäster är mycket billigare än andra typer av campare. Dessutom skapar pickup husbil betydligt mindre dra på den öppna vägen än med släp, vilket innebär att bensin körsträcka är typiskt överlägsen.

Även om den grundläggande husbil skal ger en enkel metall täcka över flaket, är det möjligt att köpa en pickup husbil med ytterligare funktioner. Ett populärt alternativ är lastbilen husbil med en pop-out side. Ibland uppbyggda av tunga duk eller glasfiber, kan denna förlängning inrättas så snart husbil når sin destination, och kommer att lägga till extra utrymme åt interiören. Ett pop-up taket kan öka bekvämligheten för husbil genom att skapa ytterligare takhöjd. Taket höjs då campingen är installerat och sedan sänkas tillbaka till den ursprungliga positionen när det är dags att komma tillbaka på den öppna vägen. Eftersom lastbilar husbilar är konstruerade för enkel installation och borttagning, är det möjligt att lossa och lagra Camper skal i ett garage eller annat lagringsutrymme när den inte används. Detta alternativ är attraktiv för många campare som inte har råd med en lastbil i synnerhet för camping och förlita sig på ett fordon för alla transportbehov. När du vårdas med enkelt underhåll, en lastbil husbil kan varar ett antal år. Själva campingbilar skal bör regelbundet kontrolleras för repor eller andra skador på lack, eftersom detta kan ge rostskador att äga rum. Tar tid att tvätta och vaxa utsidan av lastbilen campingbilar kommer också att bidra till att upprätthålla ett friskt utseende även efter år av användning. Lagra husbil på elementen snarare än att låta kroppen vila på betong eller barmark kommer också att förlänga livslängden för enheten.

Även om mindre än många fritidsfordon, erbjuder lastbil husbil mer komfort och utrymme än den typiska camping tält. Dessutom, om inrättande av en husbil för användning normalt kräver inget mer än en liten stund, vilket gör installationen kortare än till och med som en grundläggande duk tält.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.