Vad är en motoriserad cykel?

motoriserad cykel konceptet har funnits sedan slutet av 1800-talet. Med grundläggande cykelramen och lägga till en motor för att göra några eller alla av de trampa för att ni gjorde cykla erfarenhet lättare. Ursprungligen uppfinnare var galen i motoriserade cykeln och på 1800-talet fanns flera patent för olika motorer. De flesta av dessa motorer skulle inte ses igen förrän tidigt 1990-tal, ungefär hundra år senare. är den motoriserade cykeln vara miljövänliga, vilket får till deras popularitet. De kallas ibland för lätta elfordon och får anges på licensen som sådan. De är olika från motorcyklar eftersom motorcyklar inte har pedaler att falla tillbaka på att driva fordonet. Mopeder har pedaler men det kan finnas juridiska begränsningar för användandet av pedalerna så kontrollera med ditt lokala DMV eller motorfordon myndigheten.

USA är att se en stegring i efterfrågan på motoriserad cykel. Länder där cyklar är redan populär hade nästan lika många motordrivna cyklar som andra fordon i mitten av 90-talet. Elektriska cyklar är populärast och Kina har sålt dem i miljontal sedan början av detta sekel.

 

Även den elektriska motoriserade cykeln är mest populär runt om i världen finns en motoriserad cykel eller två som använder förbränningsmotorn att komma igång. Bolt på cykel motorer såg ett uppsving i popularitet på 60-talet. En rad olika tillverkare, bland annat Sears producerade motorer som fortsatte att sälja till 70-talet. Renare och effektivare motorer gör dessa motorer populär igen.

 

Elektriska motordrivna cyklar är nästan överväldigande i sorter av motorer och batterier som är tillgängliga. Nyare batterier har längre livslängd och lättare att ge ryttaren en enhet rad ungefär 25-30 miles (40-50 km). Det finns en skillnad i kraftkälla en elektrisk motor cykel har tillgänglig. Effekt på efterfrågan finns vanligtvis i styret. Pedelec kallas ibland makt hjälpa, eftersom du måste trampa för att kontrollera motorn.

Det motoriserade cykeln inte kommer att outselling konventionella fordon, i U. S. åtminstone någon gång snart, men de är populära. Kontrollera ditt område för klubbar och hobbyist grupper. Som en hobby motordrivna cyklar är mycket populära och låta privatpersoner dela ändring information. Några unika ändringarna är att ångdrivna motordrivna cyklar eller solar powered cyklar.

1661810015.pdf 1661810186.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.