Vad är en hybrid cykel?

Nu när en cykel pendlar börjar ersätta en bil pendla för många amerikaner, nya cykling entusiaster befinner sig ställa den stora frågan: Vilken cykel passar mig? För de pendlare inte intresserade av en tävlingscykel som de du kan se på TV i Tour de France, en kryssare stil cykel med en växel och tjocka däck kan vara vägen att gå. Men för dem som letar efter mer prestanda och funktionalitet i kombination med komfort, en hybrid cykel kommer att vara precis rätt passform. En Hybridcykeln är halv prestanda cykel-som dessa glittrande racercyklar du kan se på tv-och halv komfort cykel för att hålla dessa värk och smärta i ekvationen på din cykel pendla. En Hybridcykeln levereras med smalare däck än en kryssare-stil cykel för att möjliggöra för mindre rullmotstånd. Det har också en mängd redskap med en lätt-att-använda växling-oroa dig inte, de kommer oftast med ett superenkelt redskap för de branta backarna på väg till jobbet eller skolan-och många av de aerodynamiska fördelar dessa racercyklar, liksom droppe barer, eller styret som tillåter dig att huka sig i en aerodynamisk position när du känner att det är nödvändigt. p

Hybrid cyklar är också utformad med din komfort och säkerhet i åtanke. Medan specifika egenskaper varierar beroende på märke, de flesta företag utforma sina Hybridcykeln med tillräckligt lätt att använda justeringar att tillgodose din kropp. Till exempel, de flesta har en mer upprätt körställning för att minska stress på axlarna och nacken, och många hybrid cyklar kommer att innehålla en justerbar stamceller som gör att du kan höja eller sänka styret med enkla tur en insexnyckel.

Modellerad efter komfort cykel-en mindre prestationsbaserat cykel avsedd för maklig utflykter-många hybrider som nu levereras i standardutförande med fjädring seatposts och gafflar för att ta udden av dessa gropar i vägen, liksom ergonomiska sadlar den funktionen en cut-out center för att minska trycket på känsliga områden. Dessa bekvämligheter, i kombination med aerodynamik och alternativ prestanda döma av dyrare racercyklar, gör Hybridcykeln perfekt för en dag till dag cykel pendla, resan till mataffären, eller bara en promenad runt kvarteret.

Som med all cykling verksamhet bör ryttare hjälm och färgglada kläder. Många länder kräver nu både strålkastare och bakljus för ridning på natten eller skymning, och alla nya cyklar komma lager med reflexer. Var noga med att göra sig synlig, rida med trafikflödet, och mest av allt, njuta av åkturen på din Hybridcykeln.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.