Vad är en hopfällbar cykel?

en hopfällbar cykel är en cykel som kan delas upp i en mer kompakt storlek. Dessa cyklar är lämplig för resan eller pendlar på kollektivtrafik. De består av olika delar och gångjärn som lätt kan tas bort eller formad för att komprimera cykeln till en mindre storlek. Den fällbara cykel är populär i städer där bilarna är opraktiskt, dyrt, eller om trafiken är för stor att tillåta dem, såsom New York, Peking, Tokyo, eller andra större städer metropoler. De kan användas för att docka på en buss, tunnelbana bil eller flyg när du reser längre sträckor. Många busslinjer genomför nu förvaringsplats för cyklar eller den vikbara cykel. Den fällbara cykel kan också helt enkelt vara för familjen med för mycket skräp och inte tillräckligt garage. Det används ofta på semestrar när rymden igen inte tillåter det mesta av ett fullständigt cykel med Pakethållare eller på ett hotellrum. De olika typerna av den fällbara cykeln har många olika typer av gångjärn och lederna där de faldigt. Olika lederna resultera i olika storlekar och former, samt varierande svårigheter med falsning och utvecklas. Rattstången på den vikbara cykel är ofta förkortas med ett gångjärn nedtill och viks inåt mot kroppen på cykeln. Bakre och främre hjulen kan flyttas in mot kroppen, och sätet trycks lägre i den ram på många sorter.

Vissa typer av cyklar möjliggöra mitten ram som ska tas bort, kollapsar det fällbara cykel från ändarna, lämnar hjul och styrning och sittplatser kolumner som de är. En annan populär metod möjliggör alla rör och växlarna på cykeln viktigt att kontrollera, styra och trampa i behåll, bevara balansen och strukturell integritet på cykeln.

Den fällbara cykel, som en atletisk cykel, är inte lika effektivt som en vanlig cykel. Med fällbara ramar, de är inriktade mot bekvämlighet över styrka, stabilitet och hastighet av en vanlig cykel, även om det är dyra ihopfällbara cyklar som för hastighet. En faldig i mitten av ramen för många av dessa cyklar absorberar energi och resulterar i en långsammare rida. Dessa, tillsammans med mindre hjul, översätta till en grövre rida. Lägg till fler bitar, med fler möjligheter att bryta eller misslyckas, och det fällbara cykel presenterar några utmaningar och obehag över den normala cykeln.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.