Vad är en Teardrop Camper?

En Teardrop husbil är en liten, husbilar släpvagnsvikt formad som en teardrop som har deponerats på sin sida. Lätt och kompakt, en droppformad husbil är ett idealiskt alternativ för en eller två campare. Två kan sova i relativ komfort även i de minsta modellerna, och eftersom de är lätta de använder betydligt mindre gas än full-sized motsvarigheter.

Första förekommer i USA på 1930-talet ökade populariteten för små droppformade campare betydligt efter andra världskriget. Återkommande soldater söker ekonomiskt semester alternativ anammat konceptet. Vägbanan system hade förbättrats, inga särskilda fordon var tvungna att dra teardrop campare, och släpvagnar själva prissattes blygsamt. Vid den tiden gjordes många teardrop trailers från räddas krigstida material såsom hjul från jeepar och vingar flygplan. Användningen av flygplansvingar från demonterade världskriget bombplan i byggandet av den yttre gav upphov till det välkända, blanka utsidan av Teardrop husbil. när den ekonomiska återhämtningen tog tag i USA på 1950-talet, husbil popularitet de små Teardrop avtog. Med mer pengar att spendera på oväsentliga poster, personer som är intresserade utomhus semestrar sökt större och lyxigare husbilar. Tillverkarna svarade på konsumenternas efterfrågan, och i mitten av 70-talet fanns det bara en handfull tillverkare Teardrop trailer vänster. När gaspriser och iögonfallande konsumtion har blivit större problem under det första decenniet av det 21-talet, har den droppformade Camper upplevde uppsving i popularitet. Det finns flera tillverkare, men störst intresse ligger i återställandet av årgång teardrop campare från efter världskriget och i byggandet av moderna, specialbyggda modeller. Trots den ringa storleken och klassiska droppformade form av lägerdeltagarna hålls i specialbyggda modeller, inredningen är ganska moderna. Vissa anpassade modeller är utrustade med nätsladden och nedskalade versioner av moderna installerad köksutrustning, samt fina träslag som används för invändig panel och skåp.

Little Guy Worldwide, med säte i Canton, Ohio, är världens största teardrop husbils tillverkare och försäljningsställe. Tillsammans med massproducera Teardrop släpvagnar erbjuder Little Guy Worldwide också många frivilliga tillägg och tillbehör för entusiaster Teardrop husbil. Två av deras populära alternativen är sidomonterat gas grill med dryck automater, som är mycket populära med sportevenemang "bakluckan" deltagare, och utomhusfärger kamouflage för jägare.

Till skillnad från många full-storlek campare, en droppformad husbil kan släpas med praktiskt taget alla street-legal fordon. Många modeller är även liten och lätt nog för att dras av en motorcykel. Med oro för höga bränslepriser och underhållskostnader i samband med bogsering ett fullständigt husbil eller köra en husbil, en droppformad husbil kan vara en rolig, billigare alternativ för singlar och par att till fullo njuta av camping erfarenhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.