Vad är en Propane Kamin?

propan spis är en stovetop drivs med tankar eller behållare av propan. Den vanligaste tillämpningar för propan kaminen är små kaminer som är portabla och kan tas på camping resor, eller propan eller grillar gas den funktionen en eller flera stovetop brännare. En propan spis, när den inte används för camping eller utomhus matlagning kan också vettigt att ha till hands vid nödsituationer. Om problem lämnar dig utan ett sätt att värma mat, med en propan spis kan rädda dig från att äta maten kall. I de flesta fall i USA, har inte människor inomhus propan kaminer inte deras hus levereras med propan. När detta är fallet, det finns lämplig ventilation som håller dessa kaminer säker. Camping propan spisar och grillar gas är aldrig säkra att använda inomhus. De inte ger tillräcklig ventilation och kunde skapa giftiga risker för dig och din familj. Om du var i en situation där du behövs för att använda en propan spis hemma, ska du fortfarande använda köket utomhus i en väl ventilerad plats.

På campingen propan spisen kan vara allt från enkla till komplexa. Den enklaste formerna funktionen en eller två brännare. Du har normalt att köpa en liten tank propan att gå med spisen. Andra camping propan kaminer kan innehålla tre eller fyra brännare, för människor som kan njuta utarbeta utomhus matlagning. Men om din camping behov är grundläggande, kanske kräver en brännare eller två för att göra kaffe eller värma upp bönor, kan du få genom att med de enklaste köket. De är lättare, mindre och lättare att packa.

Fördelen med att föra en propan spis på en camping resa värmereglering. Till skillnad från matlagning över öppen eld, vilket i sig är en konst, matlagning på en propan spis kan du justera höjden på lågorna. Detta leder i allmänhet till måltider som är jämnt kokta och inte förkolnat.

Många använder också sina propan spis eller stovetop brännare på gas grill att laga mat utomhus när vädret är varmt. Vissa rekommenderar också att använda när du behöver laga något som skulle göra huset illaluktande, ett vanligt problem i mindre hus och lägenheter. med någon propan spis bör du iaktta flera säkerhetsåtgärder. Vid matlagning utomhus, finna en jämn yta som att laga mat. Om du inte använder en lägereld grop ges på campingplats, överväga att placera propan spisen direkt på någon grill. Förvara propan spisen från snåriga områden, så mycket som möjligt, för att undvika brandrisk. Se också till att propan köket är inte nära tält och är i ett öppet område så att propangas inte oavsiktligt utlopp i sovrummen.

Du borde ta lite försiktig i hur du lagrar propan tankar. De bör inte förvaras i temperaturer som överstiger 120 F (48,89 C). Detta innebär, särskilt i varmt väder, hör propan kapslarna inte i din bil eller din släpvagn. Om du har barn, hålla propan spisen utom räckhåll för barn, och överväga att koppla tanken när spisen inte används.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.