Vad är en Designated Hitter?

En utsedd torped eller tionde spelare, "är medlem av en baseball team som fladdermöss för krukan. Pitchers har normalt en relativt låg MELLANFODER genomsnitt, jämfört med andra spelare. 1973 bytte Major League Baseball regler för att möjliggöra ställning utsedda torped för att öka träffar och poäng. I allmänhet kan det utsedda torped slog bara bollen. Han kan inte spela en defensiv position. Om den utsedda torped tilldelas en defensiv position mitt i ett spel, än han kan inte längre vara utsedda torped. Istället kommer krukan måste slagträ när hans tur kommer till BAT.

Men om den utsedda torped tar ett fält position under ett spel, annan utsedd torped kan tilldelas för Pitcher's plats. Regeln här är att torped för närvarande inte kan spela spelet. Han kan inte komma från den nuvarande lineup. Dock ofta team har flera spelare på reserven kommer sub in som utsetts stadsområden i hela spelet. En coach eller chef för en grupp kan använda denna strategi för att angripa brister i det andra lagets tillbringare. Till exempel, en utsedd torped som är vänsterhänt kan subbed i att besegra en högerhänt pitcher, eller vice versa. Det har bara varit ett fåtal aktörer som arbetar heltid som utsetts torped. Normalt spelare vill spela alla aspekter av spelet. Men att ha möjligheten att anställa en utsedd torped betyder att man kan få in nya aktörer att uppdatera spelet, eller att ge någon en vila som uppenbarligen inte fungerar bra. Minor League lag nu också ofta har en utsedd torped ställning samt, som kan fyllas behov av spelare som inte är närvarande i lineupen.

Några baseball purister känner att anställa en utsedd torped är en förvrängning av den ursprungliga avsikten med baseball. De känner ett baseball lag, med både dess goda och dåliga spelare bör spela igenom spelet. Använda en utsedd torped tar bort från flödet av spelet och den naturliga styrkor och svagheter i de nio männen spelar.

Men andra baseball fans applåderar användningen av utsedda torped, eftersom det brukar innebära en vilja se mer action i ett spel. De hävdar att det inte är särskilt kul att spendera tid och /eller pengar tittar på en dålig torped stryk, när de kunde titta på en bra kille på bat ha en träff eller en värdering en körning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.