Vad är Winsor pilates?

Winsor Pilates ® är en form av Pilates utvecklats av Mari Winsor och marknadsförs av Guthy-Renker Corporation. Den bygger på de metoder som lärs ut i Pilates med avsikt att stärka kärnan i kroppen samtidigt skulptera och toning. Annonser för Winsor Pilates ® ofta tout sin förmåga vikt brinner, folk har olika grader av framgång när det gäller viktminskning med Winsor Pilates ®. För många människor är fördelen med Winsor Pilates ® att övningar kan göras hemma med hjälp av instruktions videos, vilket gör det idealiskt för personer med fullspäckade scheman.

utvecklades Pilates i början 20th century av Joseph Pilates, en tysk man som insåg att stärka kärnan i kroppen kan leda till mer allmänna hälsan. Pilates själv använde ett sortiment av resistens maskiner för sin träning, och han arbetade med personer på individuell basis. Ursprungligen utvecklades det övningar för rehabilitering, och de antogs senare i den 20: e århundradet som en övning teknik. Certifierade Pilates instruktörer finns över hela världen som erbjuder ett sortiment av Pilates klasser och en-på-ett samråd. Vissa av dessa klasser koncentrera sig på floorwork och undviker Pilates maskiner helt. I Winsor Pilates ®, är människor förväntas göra golvet arbete men också arbeta med ett "Sculpting Circle", en Pilates verktyg som syftar till att ge mer motstånd för styrketräning. Mari Winsor utvecklade också en teknik som kallas Dynamic Sequencing. Denna metod fungerar specifika muskelgrupper i en viss ordning som är utformad för att maximera effekten av träningen. Winsor hävdar att efter flera veckor av Winsor Pilates ® pass, kommer folk att se en märkbar skillnad.

Även Winsor Pilates ® kan säkert vara till nytta för grundläggande styrka och muskler toning, är det inte en ideal form av motion. Varje träningspass varar cirka 20 minuter, och pass vanligtvis inte når den aeroba fasen, vilket innebär att hjärtfrekvensen inte förhöjd. Helst bör utövare kombinera en Winsor Pilates ® program med cykling, löpning eller annan aerob träning för att få passa. Människor som vill använda Winsor Pilates ® som fettförbränning verktyg bör också vara medvetna om att Mari Winsor har en särskild diet plan som hon rekommenderar och att hennes kändis kunder använder en rad olika träningsprogram för att nå önskat resultat.

instruktionsfilmer och redskap för Winsor Pilates ® kan köpas från företagets hemsida eller genom Guthy-Renker Corporation Priser för ett antal starter videos variera, om du vill jaga en pruta, kan du kontrollera sparsamhet och lagrar återförsäljning för begagnade exemplar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.