Vad är Walking Shoes?

Walking skor är skor som är byggda för att stödja foten under promenader för motion, gå långa sträckor, eller helt enkelt casual promenader som bestäms av tillfälle. Ibland lösare definiera promenadskor som bara bekväma skor avsedda för vanliga slitage. Vanligtvis finns det en större skillnad mellan bekväma skor och lågskor, och skor av den atletiska typen är mer anpassade till ökad aktivitet.

Athletic typ skor, som många helt enkelt att kalla tennisskor, ofta kommer i tre grundläggande former konstruerade för terränglöpning, löpning och promenader. Även om någon av dessa skor kan ge bekväm passform och adekvat stöd, promenadskor kan ha speciella egenskaper som bäst stöder foten under promenader för motion. Dessa funktioner kan variera men tenderar att omfatta följande:
  • Lace up front
  • Notched tillbaka där klacken möter skon
  • Stötdämpande eller kuddar på insidan av skon
  • Arch stöd
  • Gummibehandlade yttersula

Ett par promenadskor har extra funktioner som du kanske vill söka efter. Vissa har vad som kallas en störtbåge mot bakre delen av skon. Denna funktion kan inte ses från utsidan men främjar ökad stabilitet när foten träffar marken. Om du har svagare vrister eller har för vana att vrida anklarna när du går, en störtbåge kan bidra till att undvika smärtsamma fotled vändningar. Ett annat vanligt tillägg i den moderna gå skon gel pads, som ger extra dämpning på fötterna när du går. Det är viktiga faktorer att göra när du väljer promenadskor. Vi rekommenderar att du tar dig tid att göra detta och få monterade på en god Athletic skoaffär. Dessa kan inte alltid de butiker som du hittar i köpcentret som har atletisk klingande namn. Istället får mamma och butiker pop göra ett bättre jobb att ge dig lämplig passform. Sök till butikerna som annonserar lagra en mängd olika längder och bredder, som anställda kan vara mer känsliga för passande skor ordentligt på foten. När du använder en sko för dagliga promenader, är det viktigt att Kontrollera passformen är utmärkt och det finns vissa andra saker du bör tänka på. En bredare och högre tå låda kan bidra till att undvika problem med tårna. Du kan behöva skor byggd för transport av tyngre vikt, eller som kan skydda dina fötter när du går på olika underlag som betong. Bågen foten frågor också när du väljer promenadskor, eftersom en del har högre valv än är bekväma. Det är bra att diskutera i skoaffär på om du har haft fotproblem av något slag i det förflutna, kan du diskutera lämpliga sko märken med din fotvårdsspecialist eller läkare.

Du kan räkna med att betala ca $ 60-150 US dollar (USD) för en god kvalitet par promenadskor. När du har skapat den storlek du behöver och stil, kan du kanske spara lite pengar på framtida par genom att köpa dem online. Kostnaden för dessa skor är stöddig, men kan vara värt det, eftersom många av dem bättre stöd för fötterna och bidra till att minska antalet fotskador och fotproblem i samband med omfattande promenad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.