Vad är Tuggtobak?

Tuggtobak är en form av tobaksprodukt som ofta kallas rökfri . Snarare än mals tobaksblad som används i cigarrer och cigaretter, tuggtobak är grovt strimlas och ofta fuktad. Tobaken är vanligtvis säljs i lös vikt i en påse eller formades till små fyrkanter som kallas plugg. är Bruket av tuggtobak lämnar spåras tillbaka till indianer i både Nord-och Sydamerika. Bladen revs vanligen i hanterbara delar och varannan tugga eller hålls mellan tänderna och kinden. Tidiga kolonisatörer antas snabbt praxis, särskilt i det som skulle bli Förenta staterna. By the 19th century, tuggtobak var så populär att spittoons var vanliga sevärdheter i många offentliga byggnader samt rättssalen och alla anläggningar där politiker samlats. I början 20th century, hade cigaretter gått tuggtobak i många kretsar. Ändå produkten haft fortsatta popularitet bland sport siffror. Än i dag är bruket av tuggtobak lämnar i samband med basebollspelare. I form av pluggar och lös strimlad tobak, är produkten en favorit i många landsbygdsområden delar av USA, särskilt i Deep South. Det finns flera typer av tobak som är beredda särskilt för tugga. Lösa blad och plug tobak är den överlägset mest varaktiga former. Den lösa blad Produkten består av fuktad blad som är förpackad i en enkel aluminium fodrad påse. En liten mängd sötningsmedel läggs till strimlad slutar på smak förstärkare. Att njuta av tobak, tar bort konsumenten bara en liten del av innehållet i påsen och lägger tobak i munnen. Tugga bladen släpper smak samt att ge en riklig dos av nikotin.

Plug tobaken bearbetas tobaksblad som är sötade och pressas till ark. Arken skärs sedan till kvadratisk eller pluggar och individuellt förpackade. Betraktas som ett mycket bekvämt sätt att bära tuggtobak, biter konsumenten helt enkelt bort en del av kontakten för att njuta av en snabb tugga.

Twist tobak och bits tobak är mindre vanliga former av tuggtobak. The Twist produkt är helt enkelt blad som är invävda i långa trådar som liknar ett rep. Ändarna är knutna ledigt för att kunna upprätthålla twist. Medan den främsta formen av tuggtobak under 19th century, inte förpacka produkten inte vattenhalt eller den tillsatta sötningsmedel hittades med proppar eller lösa blad tobaksvaror.

Tobaken bitar små platta delar av blad som är fuktigt, sötad, och bildade i bitar bita storlek. Vanligtvis säljs i en enkel tenn, avlägsnar konsumenten helt enkelt en bit från formen och tuggar produkten på ett sätt som liknar tuggummi. Även om inte allmänt tillgängliga, har denna typ av tobak som en lojal grupp av supportrar som föredrar denna produkt jämfört med andra alternativ.

som allmänheten har blivit medvetna om farorna med tobak användning, har många produkter med tobak minskat i popularitet. Tillsammans med tuggtobak, har produkter som snus, cigaretter och cigarrer bli mindre acceptabelt på offentliga platser. Även om inte åtnjuter popularitet dagar tidigare, tuggtobak fortfarande en lönsam verksamhet och kommer sannolikt att förbli det under många år framöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.