Vad är Resistance Tubing?

Resistance slang, även kallad resistens band eller band motion, är ett enkelt och effektivt sätt att lägga till styrketräning till din träning rutin. De är lätta, flexibla rör som sträcker sig ungefär som ett gummiband, men är mer hållbara. Resistance rören användes först av sjukgymnaster för att bygga styrka försiktigt för patienter återhämtar sig från skador eller operationer, men nu är lätt tillgängliga för allmänheten på nätet eller på sport och lågprisbutiker. De finns i olika motståndsnivåer, som ger mer eller mindre motstånd beroende på din träning. Latexfri sorter finns för dem med latex allergiker.

Styrketräning i allmänhet toner musklerna genom att låta dem arbeta mot motstånd, om att lyfta vikter, som arbetar mot motstånd som en träningsmaskin, eller arbetar mot resår i ert motstånd rör. Starkare muskler gör att du ser ut och känns yngre, samt att skydda lederna och förhindra skador. Muskler bränner kalorier även när de inte jobbar, så lägger muskel kan hjälpa dig att bränna bort fett mer effektivt och kan leda till viktminskning. Motstånd utbildningen har fördelen att sätta mild stress på dina ben, vilket ökar densiteten och kan bidra till att avvärja en del av skadorna i samband med åldrande.

Resistance slang ger många fördelar jämfört med andra former av styrketräning. Banden är små och lätta, vilket gör dem lätta att bära med dig när du ska resa. De tar upp väldigt lite utrymme, så du kan hålla en uppsättning på skrivbordet för en snabb workout möte på kontoret. De flesta övningar som du kan göra med olika vikter och övning kan också utföras med Resistance Tube. Dessutom tillhandahåller motstånd slangar motstånd under både böjning och utsträckning etappen av varje rörelse, så det fungerar i muskeln dubbelt så hårt som andra metoder, under samma tid. De sparar även tid genom att eliminera behovet att köra till gymmet och vänta att använda utrustningen.

Övning band finns i en mängd olika motståndsnivåer. De flesta företag erbjuder minst tre nivåer, men vissa tillverkare gör motstånd band på så många som tio nivåer, vilket innebär att du kan anpassa din träning till din egen kondition och går upp när man blir starkare. Band ofta kommer med handtag, och vissa sorter har avtagbara handtag så att du kan ansluta dem till rör med olika motståndsnivåer för olika övningar. Andra tillbehör som finns är en skuldra bar, vilket ger en träning som liknar traditionell tyngdlyftning och speciell utrustning så att du kan förankra dina band till en dörr eller till din befintliga träningsredskap för en mer varierad träning rutin.

När du köper motstånd slang, en träning rutin är vanligtvis ingår. Andra workout rutiner med band finns där du köper motion video, och det finns flera rutiner tillgänglig gratis på Internet. Med så mycket variation, motstånd tube pass behöver aldrig bli tråkigt. Om du precis börjat träna rutin, alltid kontrollera med din läkare innan du börjar, och se till att du ger dina muskler tid att läka mellan träningspassen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.