Vad är NFL Combine?

National Football League (NFL) Entry Draft är den främsta vägen till college spelare vill in på den professionella spelet. NFL Kombinera, hålls varje vår i Indianapolis, Indiana, är en showplace för college spelare som vill befästa eller förbättra sina förslag framtidsutsikter. Medan NFL team studera på området prestationer av spelare under hela deras karriär, ger NFL Kombinera en mötesplats för spelare att studera individuellt och i detalj.

Held under en period av tre dagar, den NFL Combine är fysiskt krävande. Förutom exakt, standardiserade fysikaliska mätningar, spelare genomgå ett batteri av tester för att bedöma deras fysiska kapacitet. Accelererar från 10 meter till 40 meter mäta snabbhet och fart. Vertikal och bred hoppar mäta underkroppen explosivitet. Shuttle-och kon-baserade övningar mäta hastigheten, kroppskontroll, och uthållighet. Den bänkpress, med många repetitioner i 225 pounds, tester överkroppen styrka och uthållighet. NFL Kombinera har också ett batteri av tester som utformats för specifika positioner.

 

Utöver den fysiska tester, tittar NFL Kombinera på fotbollsrelaterade mental kapacitet spelare. Position tränare arbeta med spelare en-mot-en för att mäta deras coachability. För positioner som kräver mycket mentalt tempo som quarterback, tränare huvudet och offensiva eller defensiva samordnare får undersöka game video med spelare för att uppskatta djupet i deras förståelse av spelet. Sport psykologer intervjua för att få en känsla av spelare personlighet och mental styrka.

 

Performing framför tränare, ledare och ägare av alla professionella team är mycket stressande, och endast fullfölja processen utan under-utför betraktas som ett positivt resultat. Karriär konsekvenserna av en NFL kombinerar prestanda är enorm, ett oväntat bra eller överraskande dåliga resultat kan ändra en spelares förslag till ståndpunkter av dussintals platser, kan påverka potentiella löner genom att bokstavligen miljontals dollar. Ett antal sporter konsultfirmor har skapats för att hjälpa aktörerna att förbereda sig för NFL Combine.

 

1881811497.pdf 1891811506.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.